noticies

« Tornar

Arrenca la Festa Major!

[28/06/2017] - El pregó de la Festa Major 2017, a càrrec de les jugadores de l'Hoquei Club Rubí Cent Patins, encetarà aquest vespre cinc jornades plenes d'activitats per a tots els públics. La programació dissenyada pel Servei de Cultura inclou prop de 200 propostes, moltes de les quals protagonitzades per les entitats locals. Us expliquem les activitats que acollim a l'Ateneu! [+]

El seguici de lluïment que dona el tret de sortida a la Festa Major, que enguany modifica el recorregut, partirà a les 19.30 h de l'avinguda de Barcelona i recorrerà diferents carrers del centre de la ciutat ─pg. Francesc Macià, c. Rafael Casanova, c. Justícia i c. Doctor Robert─ fins a arribar a la plaça Pere Aguilera.

Al voltant de les 20.30 h, està previst que surtin al balcó de l'Ajuntament les pregoneres, acompanyades de l'alcaldessa, Ana María Martínez, i dels regidors del consistori. Enguany, l'equip de govern ha escollit les jugadores de l'HCR Cent Patins per a fer el pregó amb l'objectiu de posar en valor els èxits esportius que han aconseguit aquesta temporada. En aquesta ocasió, el pregó presenta dues grans novetats: d'una banda, l'estrena dels vestits dels gegants Roc i Paula, dissenyats per Maria Carbonell, que mantenen l'estètica del segle XIX; i, de l'altra, la transmissió en directe de l'acte a través tant de la pàgina de Facebook de l'Ajuntament com del web de Ràdio Rubí, via streaming.

Pel que fa a l'Ateneu Municipal, les activitas que acollirà l'equipament tenen un marcat caràcter musical, on destaca la programació especial de concerts de jazz en el marc de la 16a edició de les Jornades de Jazz de Rubí, organitzades amb la col·laboració de l'Associació Jazz Rubí i l'Associació per a la Recerca d'Acords i Folklore Imaginari. No obstant, l'equipament també acollirà propostes adreçades a públic familiar, així com activitats especials en el marc de la nit golfa:

Dimecres 28 de juny

Dijous 29 de juny

Divendres 30 de juny

Dissabte 1 de juliol

Diumenge 2 de juliol

22.30 h Lluís Coloma Trio 12.30 h Vermuts musicals: Gwen Perry & Michelle Faber Trio 12.30 h Vermuts musicals: The Four Nuts Gang 12.30 h Vermuts musicals: Joan Torras Swing Trio ft. Oriol Vallès 12.30 h Vermut musical: Cloenda de les XVI Jornades de Jazz de Rubí
  22.30 h Aurora 17 h Taller solidari: Teixim coixins del cor 23 h El retorn de la improvisació  
    21 h Rodolfo i Rita 23.30 h Nit bruixa  
    21.30 h El telescopi al terrat! 00.30 h Festa Major Comedy  
    23 h Alba Pujals Jazz Quintet