Exposicions a l'Ateneu

L'Ateneu és espai d'expressió i exposició cultural. La Sala Noble i el passadís central de la planta principal estan a disposició d'artistes i entitats que vulguin mostrar el seu treball a la ciutadania. Si esteu interessats/des en exposar a l'Ateneu Municipal, us convidem a fer-nos arribar les vostres propostes contactant amb nosaltres!


>> Exposicions 2018

BitÀrtcoles

Una mostra que dóna veu a dones artistes de Rubí, per fer-nos partíceps de les característiques intrínseques de l'anomenat gènere femení que les acompanya. L'art com a refugi del camí transformador en la condició de la dona. Un diari fotogràfic d'allò que, en les pròpies trajectòries, ha desvetllat la diversitat de sentiments, que expressats a través del guix i del cos, invoquen la rúbrica reflexiva de les artistes.

Fotografies de Laia Oller i Anna Palau.

Del 2 al 28 de març | Inauguració: divendres 2 de març a les 19 h

Història, geografia, cultura i patrimoni del Sàhara Occidental

Amb l'objectiu de difondre el coneixement sobre la història, la geografia, la cultura i el patrimoni del poble sahrauí, un equip d'investigadors de la UdG que duen a terme la seva investigació en matèria arqueològica i antropològica al territori en col·laboració amb el RASD, varen elaborar els continguts que forment part de l'exposició permanent del Museu Nacional del Poble Sahrauí. Aquesta mostra reprodueix alguns dels continguts d'aquest projecte, alhora que denuncia la situació de més de 100.000 persones refugiades que hi viuen en campaments a la zona des de fa més de 40 anys.

Del 4 al 20 d'abril | Inauguració: dimecres 4 d'abril a les 19 h
Ho organitza: Rubí Solidari.

Actualitat

Més notícies