Exposicions a l'Ateneu

L'Ateneu és espai d'expressió i exposició cultural. La Sala Noble i el passadís central de la planta principal estan a disposició d'artistes i entitats que vulguin mostrar el seu treball a la ciutadania. Si esteu interessats/des en exposar a l'Ateneu Municipal, us convidem a fer-nos arribar les vostres propostes contactant amb nosaltres!


>> Properes exposicions:
> Festes de foc als Pirineus [+]

La celebració de la festa de les falles dels Pirineus és en l'actualitat un dels màxims exponents del patrimoni cultural de la serralada pirinenca i constitueix, per tant, un element cultural que aplega pobles i valls dels Pirineus en una gran celebració de caràcter transfronterer, un Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat.

Sant Roc 2017 | Del 4 al 24 de setembre | Inauguració: dilluns 4 de setembre a les 19 h
Producció: Direcció General de Cultura Popular Associacionisme i Acció Culturals. Departament de Cultura. Generalitat de Catalunya.

> L'art és poder (2a edició): Mostra dels treballs manuals d'en Miquel Galofré Pascual

Mostra dels treballs plàstics i creacions artísitiques de Miquel Galofré Pasqual, membre del Consell Consultiu de la Gent Gran de Rubí.

Setmana de la Gent Gran | Del 25 al 30 de setembre
Inauguració: dilluns 25 de setembre a les 18 h


>> Exposicions acollides durant l'any 2017:
> Els perills dels tractats de lliure comerç TTIP i CETA [+]

Els tractats TTIP i CETA són acords comercials protagonistes de l'agenda política internacional. Aquesta mostra presenta diversos factors de risc sobre les seves implicacions en relació a diversos àmbits de la realitat quotidiana de la ciutadania.

Del 22 de maig al 5 de juny
Ho organitza: Rubí Solidari.

> 'Il·lustracions del medi natural de la riera de Rubí', de Quim Conca [+]

L'exposició neix d'una de les accions previstes a l'execució de la segona fase del projecte de recuperació natural de la riera de Rubí, la disposició d'un mirador en el pont del carrer Cadmo on s'inclou un panell informatiu amb la fauna i flora més característiques de l'ecosistema de la riera de Rubí a partir de les il·lustracions realitzades pel rubinenc Quim Conca.

Del 21 d'abril al 20 de maig
Inauguració: divendres 21 d'abril a les 18.30 h

> Saharians al mig del no-res [+]

Selecció de fotografies que documenten com és la vida als campaments de refugiats saharians de Tinduf i l'activitat del seu laboratori de medicaments essencials. Un testimoni que mostra la dignitat d'un poble que lluita contra l'oblit del temps per recuperar la seva terra.

Del 27 de març al 13 d'abril
Inauguració/ Xerrada informativa: divendres 31 de març a les 19 h
Ho organitza: Rubí Solidari.


Agenda

Agost 2017 Setembre 2017 Octubre 2017
dl dt dc dj dv ds dg
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 

Exposició: 'Festes de foc als Pirineus'

Data:
Del al , del al i del al

Cada any, coincidint amb la celebració del solstici d'estiu, a bona part dels pobles del Pirineu s'hi celebren les festes de foc de les falles, haros i brandons.

Agenda completa