agenda

« Tornar

Entitats i associacions, Música

Vermut musical amb The Four Nuts Gang

XVI Jornades de Jazz de Rubí - Festa Major 2017

Que hagués passsat si Duke Ellington s'hagués posat a treballar amb Chuck Berry? Així neix The Four Nuts Gang a finals de l'any 2014 amb la intenció clara d'unir la força del Rock&Roll i l'elegància del swing amb un denominador comú: un directe contundent i amb molta energia. La banda sorgeix a Barcelona i la formen Ignacio Sabadell al contrabaix, Anna Marquès a la veu, Manel Priego a la bateria i Xavi Casanueva a la guitarra.

El grup es posa en marxa versionant temes clàssics dels swing dels 40 i 50, actualitzant-los i adaptant-los, alguns d'ells, per exemple, traduint-los al català. D'aquí sorgeixen temes com Montse la Maca (adaptació del clàssic Minnie de Moocher de Cab Calloway) o Quan Semblava (versió de Why don't you do right). A més, la banda composa alguns temes propis en català i anglès i comencen els concerts per diferents sales i bars de Barcelona. Desde llavors la banda no ha parat de tocar per tota la ciutat arribant a sales tan emblemàtiques com Bikini o Salamandra.

Anna Marquès | Veu  Ignacio Sabadell | Contrabaix
Manel Priego | Bateria  Xavi Casanueva | Guitarra

Aquesta actuació forma part de la 16a edició de les Jornades de Jazz a Rubí, una programació especials d'actuacions amb una selecció de conjunts i músics de gran qualitat en el marc de la Festa Major de Rubí, organitzada tradicionalment amb la col·laboració de l'Associació Jazz Rubí i l'Associació per a la Recerca d'Acords i Folklore Imaginari. Podeu consultar la resta de programació de les XVI Jornades de Jazz de Rubí a través del següent enllaç.

> Data i horari: divendres 30 de juny a les 12.30 h
> Hi col·labora: Associació Jazz Rubí i Associació per a la Recerca d'Acords i Folklore Imaginari