noticies

« Tornar

És possible una ciutat sense teatre?

Amb motiu de l'estrena de la primera edició de la fira 'Teatre sense teatre', diversos experts i entitats locals relacionades amb el gènere es citaran aquest dijous 2 de juny a les 19.30 h a l'Espai Conversa. [+]

L'Ateneu Municipal i Ràdio Rubí programen una nova cita del cicle Espai Conversa aquest dijous 2 de juny a les 19.30 h. L'objectiu del cicle és proposar un punt de trobada i reflexió on es donen cita persones especialistes i entitats relacionades amb diferents temàtiques, un espai de participació i diàleg entre aquests i les persones assistents per tal d'extreure'n reflexions comunes de caire social i cultural.

Recordem que el format d'aquestes sessions defugen de la rigidesa de les conferències tradicional mirant de prioritzar un ambient obert i participatiu. Les sessions són dinamitzades per periodistes de Ràdio Rubí, que s'encarregaran d'incentivar el diàleg entre els convidats i el públic assistent, i compten amb el suport de l'empresa rubinenca de cerveses artesanes Cerveses Barra S. L., que obsequiarà els participants a les sessions amb una degustació.

És possible una ciutat sense teatre?

Les arts escèniques pendran Rubí en el marc de la primera edició del festival Teatre sense teatre, una iniciativa que neix amb la voluntat de fer arribar als ciutadans de Rubí una manera diferent de viure el teatre. Amb aquest pretext el teatre surt al carrer i pren com a escenari indrets diversos no acostumats a acollir art escènic, un fet que convida a trencar amb el costum d'anar a un edifici específic a gaudir de teatre, i que alhora convida a reflexionar sobre el valor d'aquest gènere artísitic més enllà de l'escenari, per exemple en clau d'impacte social i cultural en la dinàmica de les ciutats.

La sessió, moderada per la periodista de Ràdio Rubí Lídia Martin, comptarà amb la participació dels següents especialistes convidats:

  • Mariona Checa, directora i membre fundadora del grup de teatre rubinenc l'Esbarjo;
  • Carme Pomareda, membre de la Fundació Xarxa d'Espectacle Infantil i Juvenil de Catalunya;
  • Jordi Magdaleno, actor professional i membre fundador de la Companyia de Teatre Internacional La Tal;
  • Marcel Fenocchio, estudiant d'Interpretació a l'Escola Superior d'Art Dramàtic de l'Institut del Teatre;

Enllaços relacionats

Un dels convidats en aquesta nova sessió és Jordi Magdaleno, actor i membre fundador de la Companyia La Tal (foto: Cia La Tal)