noticies

« Tornar

Rubí comptarà amb una Oficina d’Atenció als Clubs

[31/01/2019] - L'Ajuntament i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) treballaran conjuntament per oferir millor assessorament i formació a les associacions esportives de la ciutat. La iniciativa es vehicularà a través de l'Oficina d'Atenció i Suport a les Entitats (OASE). [+]

L'Ajuntament de Rubí i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) enceten una col·laboració amb l'objectiu de millorar els serveis d'assessorament i formatius que es presten a les entitats esportives del municipi mitjançant l'Oficina d'Atenció i Suport a les Entitats (OASE).

Aquesta col·laboració es materialitzarà en tres línies de treball: la primera, la impartició de tres formacions adreçades específicament a les entitats esportives, que giraran en torn a la gestió del voluntariat, l'aplicació de les normatives vinculades a la protecció de dades de caràcter personal i, per últim, la gestió fiscal.

La segona línia de treball consisteix en posar a disposició del teixit associatiu esportiu de la ciutat el Servei d'assessorament de l'Oficina d'Atenció als Clubs que ofereix la pròpia UFEC. Aquest Servei es pot materialitzar en la realització de consultes puntuals, així com en iniciar processos d'acompanyament de la mà dels seus especialistes, per a qüestions concretes que l'entitat esportiva interessada desitgi abordar.

La darrera línia de treball es traduirà en un seguit de trobades que, de manera periòdica, es realitzaran entre l'Oficina d'Atenció als Clubs de la UFEC i l'OASE, per part de l'Ajuntament, per tal de valorar els usos i el funcionament dels serveis oferts a les entitats, així com cercar noves vies de col·laboració per prestar uns millors serveis d'assessorament i informació a les entitats esportives del municipi.

La sessió de presentació es durà a terme el proper 13 de febrer, a les 19h, a l'Ateneu Municipal de Rubí. Durant aquesta sessió, l'Ignasi Costa, responsable de l'Oficina d'Atenció als Clubs, presentarà el serveis que s'ofereixen des de l'esmentada Oficina, i farà una formació que abordarà la gestió del voluntariat a les entitats esportives i les qüestions que cal tenir en compte a l'hora d'aplicar la legislació en matèria de voluntariat i fer-ne una gestió òptima d'aquesta qüestió.

Les entitats interessades en assistir a aquesta sessió han d'escriure un correu a l'adreça oase@ajrubi.cat indicant el nom del club al qual pertanyen. El termini per a realitzar la inscripció s'estendrà fins el proper 8 de febrer.

Els clubs rebran millors serveis amb aquesta col·laboració (Foto: Ajuntament/Localpres)