noticies

« Tornar

Nous EcoTallers en clau de Re!

Descobriu els nous tallers del Servei Educatiu de Residus per fomentar el reciclatge, la restauració i la consciència ecològica.

Els EcoTallers en clau de Re són una iniciativa del Servei Educatiu de Residus per fomentar la restauració, la reparació, la recuperació, la renovació, la reinvenció i la reutilització d'objectes, productes i materials per, en última instància, aconseguir reduir la generació de residus.

A través de diversos tallers gratuïts oberts a la ciutadania es mostraran diferents formes de reciclatge amb l'objectiu de fomentar una consciència col·lectiva envers la prevenció de residus a la ciutat d'una manera participativa i atractiva.

Aquests tallers es duen a terme a diferents equipaments de la ciutat al llarg de l'any. Properament, a l'Ateneu tindrà lloc un de ben interessant: un 'taller d'scrapbook per a principiants', on els assistents empraran elements reciclats per elaborar, mitjaçant multitud de processos creatius com retallar, enganxar o el collage, una composició de memòries i records amb receptes, fotografies, etc.  

Inscripcions

Per participar-hi es requereix inscripció prèvia, ja que les places són limitades. Les inscripcions es gestionen des del mateix Servei Educatiu de Residus, pel que s'han de fer a través del correu electrònic inforesidus@ajrubi.cat, o bé, si no es disposa d'Internet, a través del Telèfon Verd 900 130 130 (93 699 98 01 si es truca des d'un telèfon mòbil).