noticies

« Tornar

L'ATENEU TORNA A OBRIR CELEBRANT SANT ROC!

L'equipament torna a obrir les seves portes amb activitats emmarcades en la Festa Major Petita de la ciutat.

L'Ateneu arrenca el mes de setembre obrint les seves portes a la ciutadania tot participant de la Festa Major Petita de la ciutat, la Festa Major de Sant Roc!

En concret, a partir del proper dijous 4 de setembre l'Ateneu acollirà l'exposició 'Català, llengua d'Europa', una mostra organitzada pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya que exposa la vitalitat de la llengua catalana en el marc de les llengües europees, tot presentant-la com a llengua actual, moderna, competitiva i oberta al món en diàleg amb altres llengües. Arran de l'exposició, el Servei Local de Català (SLC) ha elaborat un qüestionari perquè tots els alumnes del servei o altres visitants el responguin i puguin veure si han encertat les preguntes referents a l’exposició. Tanmateix, el divendres 5 de setembre a les 19 h, professores del SLC faran una presentació guiada de l’exposició.

D'altra banda, també el dijous 4 de setembre a les 21 h tindrà lloc la projecció de 'Enxaneta', un documental produït per Televisió de Catalunya sobre el món dels castells, tradició popular catalana que compta amb més de dos segles d'història i que és reconeguda per la UNESCO com a patrimoni immaterial de la humanitat.

Des de l'Ateneu us donem de nou la benvinguda i us desitgem una bona Festa Major de Sant Roc!