agenda

« Tornar

Literatura i pensament, Xerrades i conferències

Maribel Mata, d'Ignasi Muñoz

Presentacions de llibres

Maribel Mata, d'Ignasi Muñoz

Maribel Mata és una delirant comèdia que simula ser un receptari de cuina, alhora que una potent sàtira a l'estrany món on vivim.

Es diu Maribel, Maribel García Mata, i és una mestressa de casa de 55 anys infeliçment casada en un poblet de Castella. La seva filla se'n va anar de casa per okupar pisos i fumar porros, el seu fill es passa el dia a l'habitació enganxat a la consoleta, i el seu marit només li parla per demanar cervesa. Igual que totes les dones de la família, s'està tornant invisible. L'única cosa que gaudeix és cuinar, i per això ha decidit escriure un receptari. Un que transmeti el secret de les seves antecessores: el que dóna el sabor ric als àpats és pensar a assassinar el teu marit mentre cuines. Això, i que els ingredients siguin frescos.

Però quan comença el seu receptari, la Maribel es veu envoltada d'un misteri rocambolesc que la porta a recórrer el país amb una mèdium que prefereix les magdalenes a la ouija, dos nans sicaris i un addicte al gimnàs vestit de col·legiala.

Mentre intenta detallar els seus millors plats, descobrirà una conspiració enterrada durant anys amb un objectiu clar: tornar-li a Espanya la grandesa.

El seu autor, Ignasi Muñoz, és un rubinenc conegut per l'organització d'Adictes al Microteatre i per ser una de les paneroles de l'InFest. La presentació del nou llibre comptarà amb la seva presència i la de David Balart, actor de la companyia de teatre local Escena 13.

  • Amb Ignasi Muñoz (autor) i David Balart (actor)

Informació de l'activitat:
> Data: Dijous 5 d'abril, 19 h
> A càrrec de Ignasi Muñoz (autor) i David Balart (actor)
> Lliure accés fins a completar aforament