agenda

« Tornar

Entitats i associacions, Música

Ramon Diaz Quartet: Converses amb Chopin

11è Cicle de Jazz

Aquest nou projecte de Ramón Diaz està inspirat en la música del compositor polonès Chopin, considerat un dels més importants de la història de la música i un dels majors representants del romanticisme musical.

Apartir de melodies com els preludis, valsos, balades o nocturns, Ramón Diaz Quartet dóna una interpretació adaptada als tipus actuals, tot passant pel filtre que li dóna la seva experiència com a grup i la seva llarga trajectòria professional.

El fet que el grup no utilitzi piano (instrument principal del compositor), li dóna una sonoritat molt peculiar i un caràcter molt personal al resultat final.

Ramón Diaz Quartet és una formació que fa més de 20 anys que actua, amb sis treballs discogràfics al seu nom. El seu quart àlbum, "Diàleg", va ser molt ben rebut per la crítica nacional i internacional, (Village Voice, Jazz Special, Jazz Hot, Revista de Jazz, Tomajazz,)... També va ser reconegut amb el premi al millor disc i al millor grup per l´Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya, el 2006. Més tard grava el seu cinquè disc "Unblocking", que va sortir al mercat a principis del 2008 i que també va obtenir molt bones crítiques a nivell nacional i internacional, continuant amb el seu sisè disc a trio "Bumpy Road", amb el que va ser seleccionat per SGAE per al "JazzEñe 2017.

  • Ramón Diaz, bateria i percussió
  • Jeppe Rasmussen, saxos i OHMS
  • Marco Boi, contrabaix
  • Ruben Luis, guitarra

Informació de l'activitat:
> Data i horari: diumenge 19 de maig a les 12.30 h  
> Ho organitza: Associació Jazz Rubí > Hi haurà servei de bar
> Entrada lliure sense inscripció. Aforament limitat.