agenda

« Tornar

Música

Muddy Wine & Marc Ruiz

Blues a l'Ateneu per Festa Major

Els Muddy Wine són una banda de blues que busca que la música en viu, i especialment el blues, sigui una realitat fins i tot als petits indrets.

Els seus membres es coneixen a l'Escola de Blues de Barcelona, on aprenen les bases d'aquest gènere de la ma dels grans de l'escena barcelonina, com poden ser els germans Puertas, Hernan Senra (Chino), Rod, Martí Elias, Little Jordi, Ivan Kovasevic o Bernat Font. El directe està encarat a tota classe de públic, inclòs el que li agrada ballar.

Guanyadors del concurs del Festival de Blues d'Albatàrrec Lleida i finalistes en el Concurs Noves Bandes de Blues de la Societat de Blues de Barcelona, han tocat en diferents festivals de blues com poden ser el Benicàssim Blues Festival, el Festival de Blues d'Albatàrrec i el Festival de Blues de Rubí. 

El repertori inclou diferents versions de diferents artistes de mitjan segle XX (T-Bone Walker, B. B. King, Jimmy Reed, Little Walter, Freddy King i Albert King).

En aquesta ocasió, aniran acompanyats al piano de Marc Ruiz, bateria, pianista i cantant reconegut i que ara mateix lidera el seu nou projecte amb The New Old School.

  • Carles Pujante: veu i guitarra
  • Jordi Ampurdanés: bateria
  • Giorgio Collo: saxòfon
  • Anna Tutusaus: contrabaix
  • Marc Ruiz: piano

Hi col·labora:

 


Informació de l'activitat:
> Data i horari: dissabte 1 de juliol a les 22.30 h
> Hi haurà servei de bar
> Entrada lliure sense inscripció. Aforament limitat.