agenda

« Tornar

Cicles temàtics

'Les alegres casades de Windsor'

Festival Teatre sense teatre

L'Ateneu Municipal esdevè enguany un dels escenaris no convencionals de la 2a edició de Teatre sense Teatre, un festival que dóna el protagonisme a les arts escèniques traient-les dels seus escenaris habituals.

Riure's de Falstaff al parc
El Windsor elisabetià es converteix en un ressort de vacances d'estiu, amb tots els personatges amb una predisposició ociosa per a la revetlla, les malifetes, les corredisses i les preses de pèl. L'ambient que es crea sota l'ombra dels arbres és un espai ideal per a dibuixar aquest ambient ociós, que transformarà la clàssica taverna de la Lligacama en una bulliciosa terrassa d'estiu a la riba del Tàmesi. Un gran bagul fet de vímet, que gairebé mai no es mou de l'escena, i que de fet es convertirà en l'organitzador de tota la peça, és l'objecte al voltant del qual giraran totes les accions.

> Diumenge 11 de juny a les 18.15 h

Preu: 5 €
A càrrec de Cia. Parking Shakespeare. De William Shakespeare
Traducció, adaptació i direcció: Marc Rosich

Reserva de localitats
Reserves telefòniques al Servei de Cultura, telèfon 93 588 70 00, extensió 4426, de dilluns a divendres de 9 a 14 h.

Venda de localitats
Les localitats de tots els espectacles de pagament es venen al Teatre Municipal La Sala cada divendres, excepte els festius, de 18 a 21 h, i el mateix dia de la representació una hora abans de l'espectacle en el lloc de la funció.