agenda

« Tornar

Entitats i associacions, Literatura i pensament, Xerrades i conferències

Bisturí, de Ramona Solé

Club de lectura criminal

El club de lectura criminal està dedicat a les novel·les negres, enteses en el sentit més ampli del terme: policíaques, detectivesques, de misteri, thriller. Un llibre cada mes, d'octubre a juny. A la programació veureu que us proposem històries escrites i publicades per escriptores i escriptors dels països catalans.

El tercer dimarts de cada mes (amb algun canvi excepcional), ens reunirem havent llegit el llibre i l'autora o l'autor ens hi acompanyaran. Elles i ells participaran a la sessió on podrem escoltar de primera mà com i per què han creat aquests mons. Podrem intercanviar idees, exposar les nostres interpretacions, podrem plantejar preguntes. Sense adonar-nos, començarem a reconèixer la literatura i les persones properes que creen històries tan grans com puguin ser les novel·les negres estrangeres.

Bisturí, de Ramona Solé

Tot comença quan la policia de Lleida troba a un professor d'institut amb les mans amputades. Ell no recorda res i es queixa del mal que li fan les extremitats que ja no té. A partir d'aquest moment la policia posa en marxa una investigació per intentar esbrinar que és el que ha succeït i qui ha estat capaç de l'atrocitat. Investigació que el lector anirà seguint al mateix temps que es porta a terme.

No només la policia investigarà els fets, sinó que la premsa local també ho farà. En Santi intentarà per tots els mitjans possibles ser el primer a publicar la notícia, encara que això faci que tingui alguna enganxada amb la caporala Ruth Castro, la seva xicota.

  • Es connectarà amb l'escriptora per vídeo-trucada.
INSCRIU-TE  Dates i horari: Dimarts 16 d'abril de 19h a 21h  
Conductora: Isabel Mercader Botella  

Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Places limitades