Club de lectura criminal

Ens dedicarem a les novel·les negres, enteses en el sentit més ampli del terme: policíaques, detectivesques, de misteri, thriller. Un llibre cada mes, d'octubre a juny. A la programació veureu que us proposem històries escrites i publicades per escriptores i escriptors dels països catalans.

El tercer dimarts de cada mes (amb algun canvi excepcional), ens reunirem havent llegit el llibre i l'autora o l'autor ens hi acompanyaran. Elles i ells participaran a la sessió on podrem escoltar de primera mà com i per què han creat aquests mons. Podrem intercanviar idees, exposar les nostres interpretacions, podrem plantejar preguntes. Sense adonar-nos, començarem a reconèixer la literatura i les persones properes que creen històries tan grans com puguin ser les novel·les negres estrangeres.

Cicle a càrrec d'Isabel Mercader Botella. 

La drecera de Caím

Dimarts 17 d'octubre

Un afer massa familiar

Dimarts 21 de novembre

Butsènit d'Urgell

Dimarts 19 de desembre

Agenda

Novembre 2023 Desembre 2023 Gener 2024
dl dt dc dj dv ds dg
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Taller de màgia

Data:

Magic Sergio ens convida a introduir-vos al fantàstic i meravellós món de l'art de l'il·lusionisme, a través d'una classe pràctica de màgia, on tots els nens i nenes es convertiran durant una hora i mitja, en autèntics mags, aprenent i practicant sorprenents jocs de màgia, per després fer-los a tots els amics i familiars.

Curs d'aquarel·la

Data:
, , i , , , i i i

La tècnica de l'aquarel·la és la tècnica a l'aigua per excel·lència. La seva transparència i característiques fan que sigui adequada per a treballs molt delicats.

Club de lectures de filosofia contemporània

Data:
i , , i , , i , i i i

Continuem amb l'espai obert el curs passat, un projecte pioner, força estimulant i amb una acollida magnífica per part dels participants. En un ambient cordial, fora tant de l'academicisme com del discurs esnob, el grup explora i debat alguns textos cabdals del pensament contemporani: Hanna Arendt, Horkheimer, Foucault, etc.

Agenda completa