Club de lectura criminal

Ens dedicarem a les novel·les negres, enteses en el sentit més ampli del terme: policíaques, detectivesques, de misteri, thriller. Un llibre cada mes, d'octubre a juny. A la programació veureu que us proposem històries escrites i publicades per escriptores i escriptors dels països catalans.

El tercer dimarts de cada mes (amb algun canvi excepcional), ens reunirem havent llegit el llibre i l'autora o l'autor ens hi acompanyaran. Elles i ells participaran a la sessió on podrem escoltar de primera mà com i per què han creat aquests mons. Podrem intercanviar idees, exposar les nostres interpretacions, podrem plantejar preguntes. Sense adonar-nos, començarem a reconèixer la literatura i les persones properes que creen històries tan grans com puguin ser les novel·les negres estrangeres.

Cicle a càrrec d'Isabel Mercader Botella. 

La noia del vestit blau (Laia Vilaseca)

Dimarts 18 d'octubre a les 19 h

Encara hi ha flors (Margarida Aritzeta)

Dimarts 15 de novembre a les 19 h

Un trabajo limpio (Xus González)

Dilluns 19 de desembre a les 19 h

L'Àngel Negre (Maria Sardans)
Dimarts 17 de gener a les 19 h
Samba per a un difunt (Salvador Casas)
Dimarts 21 de febrer a les 19 h
A la seva pell (Raquel Gámez)
Dimarts 21 de març a les 19
Em diuen Fletxa (Joan Carles Ventura)
Dimarts 18 d'abril a les 19 h
   

Agenda

Gener 2023 Febrer 2023 Març 2023
dl dt dc dj dv ds dg
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28     

Club de lectures de filosofia contemporània

Data:
, i i , i

El Club de Lectures de Filosofia Contemporània és un espai per a llegir, debatre i valorar alguns dels textos cabdals del nostre pensament. Una iniciativa, doncs, adreçada a les interessades en els problemes teòrics que emmarquen el discurs de la filosofia, les humanitats o les ciències -socials i naturals- dels nostres dies.

Curs d'aquarel·la

Data:
i , , , i , , , i i

La tècnica de l'aquarel·la és la tècnica a l'aigua per excel·lència. La seva transparència i característiques fan que sigui adequada per a treballs molt delicats.

Curs d’escriptura creativa: De l'emoció a la paraula

Data:
i , , , i i , , i

Un taller per llançar-se a escriure sense por. Partirem de diferents estímuls (dansa, música, cinema...) que ens serviran d'inspiració perquè aflori allò desconegut en forma de text.

Agenda completa