El documental del mes

Amb l'objectiu d'acostar el gènere documental al màxim nombre d'espectadors possible i incrementar la presència del documental a les pantalles cinematogràfiques, el projecte El Documental del Mes estrena cada mes una pel·lícula documental internacional de qualitat, de temàtica i procedència diversa, a més de 70 sales de Catalunya, la resta de l'Estat espanyol, Xile i Colòmbia.

A Rubí, El Celler va començar a projectar El Documental del Mes l'any 2014. L'Ateneu continua aquesta iniciativa i acollirà les projeccions mensualment amb l'objectiu d'obrir el documental a nous públics i contribuir a crear en la població un hàbit de consum del documental a través d'una oferta regular més enllà dels festivals. Els passis són gratuïts.

El Documental del Mes és la prolongació del Festival Internacional de Cinema Documental DocsBarcelona al llarg de l'any i el territori. És una iniciativa de DocsBarcelona, nascuda en el marc del projecte europeu CinemaNet Europa, l'any 2004. La selecció de documentals la realitza un comitè de selecció de Parallel 40.

  • Entrada lliure sense inscripció
  • Aforament limitat (segons ordre d'arribada)
  • Horari: 19 h

Remant a la deriva

Divendres 22 de setembre

Lyra vs. IRA

Divendres 27 d'octubre

Adeu, estimats haters

Divendres 24 de novembre

Nosaltres a l'endemà

Divendres 22 de desembre


 

Alis

Divendres 26 de gener


 

Domingo, domingo

Divendres 23 de febrer


 

Petita escola

Divendres 22 de març


 

Breaking social

Divendres 26 d'abril


 

Mambar Pierrette

Divendres 31 de maig


 

A life like any other

Divendres 21 de juny