El documental del mes

Amb l'objectiu d'acostar el gènere documental al màxim nombre d'espectadors possible i incrementar la presència del documental a les pantalles cinematogràfiques, el projecte El Documental del Mes estrena cada mes una pel·lícula documental internacional de qualitat, de temàtica i procedència diversa, a més de 70 sales de Catalunya, la resta de l'Estat espanyol, Xile i Colòmbia.

A Rubí, El Celler va començar a projectar El Documental del Mes l'any 2014. L'Ateneu continua aquesta iniciativa i acollirà les projeccions mensualment amb l'objectiu d'obrir el documental a nous públics i contribuir a crear en la població un hàbit de consum del documental a través d'una oferta regular més enllà dels festivals. Els passis són gratuïts.

El Documental del Mes és la prolongació del Festival Internacional de Cinema Documental DocsBarcelona al llarg de l'any i el territori. És una iniciativa de DocsBarcelona, nascuda en el marc del projecte europeu CinemaNet Europa, l'any 2004. La selecció de documentals la realitza un comitè de selecció de Parallel 40.

  • Entrada lliure sense inscripció
  • Aforament limitat (segons ordre d'arribada)
  • Horari: 19 h

Remant a la deriva

Divendres 22 de setembre

Lyra vs. IRA

Divendres 27 d'octubre

Adeu, estimats haters

Divendres 24 de novembre

Nosaltres a l'endemà

Divendres 22 de desembre


 

Alis

Divendres 26 de gener


 

Domingo, domingo

Divendres 23 de febrer


 

Petita escola

Divendres 22 de març