El documental del mes

Amb l'objectiu d'acostar el gènere documental al màxim nombre d'espectadors possible i incrementar la presència del documental a les pantalles cinematogràfiques, el projecte El Documental del Mes estrena cada mes una pel·lícula documental internacional de qualitat, de temàtica i procedència diversa, a més de 70 sales de Catalunya, la resta de l'Estat espanyol, Xile i Colòmbia.

A Rubí, El Celler va començar a projectar El Documental del Mes l'any 2014. L'Ateneu continua aquesta iniciativa i acollirà les projeccions mensualment amb l'objectiu d'obrir el documental a nous públics i contribuir a crear en la població un hàbit de consum del documental a través d'una oferta regular més enllà dels festivals. Els passis són gratuïts.

El Documental del Mes és la prolongació del Festival Internacional de Cinema Documental DocsBarcelona al llarg de l'any i el territori. És una iniciativa de DocsBarcelona, nascuda en el marc del projecte europeu CinemaNet Europa, l'any 2004. La selecció de documentals la realitza un comitè de selecció de Parallel 40.

  • Entrada lliure sense inscripció
  • Aforament limitat (segons ordre d'arribada)
  • Horari: 19 h

El secreto del Doctor Grinberg

Divendres 30 de setembre

Rebellion

Divendres 28 d'octubre

Estimada Sara

Divendres 25 de novembre

Karaoke Paradise

Divendres 23 de desembre

Maija Isola

Divendres 27 de gener

Un viatge de marbre

Divendres 24 de febrer

No place like home

Divendres 31 de març

Memòries del tsunami

Divendres 28 d'abril

The Pawnshop

Divendres 26 de maig

Zimbàbue. La lluita per la democràcia

Dijous 22 de juny