agenda

« Tornar

Cicles temàtics, Literatura i pensament

John Cheever "Adéu, germà"

[3/9] Cicle de literatura al voltant del relat breu. Nou escriptors a partir dels seus contes | Programació tardor 2021

Marina Porras (Rubí, 1991) és crítica literària i llibretera a L'Ombra. Ha col·laborat en mitjans com ElNacional.cat, Ara Llegim, La República, Serra d'Or, CTXT, El Matí Digital, The Objective, Llavor Cultural i d'altres. És investigadora en formació del grup de recerca «Literatura Comparada en l'Espai Europeu» del Departament de Teoria de la Literatura de la Universitat de Barcelona.

En aquest cicle literari ens acostem a l'obra de nou autors clàssics a partir de la seva obra narrativa breu. Triem un conte representatiu d'un autor, i la conferència de cada mes girarà al voltant de la lectura d'aquest conte. Descobrirem l'obra d'un escriptor a partir del conte que proposem.

John Cheever

Cheever és un dels clàssics de la narrativa breu americana contemporània. A partir d'aquest conte sobre la família i els problemes del pas del temps ens endinsarem en l'obra d'aquest autor. 

"La necessitat d'escriure prové de la necessitat de donar-li sentit a la vida d'un i descobrir la utilitat d'un mateix." (John Cheever)

INSCRIU-TE


Informació del cicle
> Dates i horari: dimarts 14 de desembre a les 19 h  
> Ponent: Marina Porras, crítica literària i llibretera > Activitat amb inscripció prèvia