noticies

« Tornar

Programació de Festa Major a l'Ateneu i a la Plaça Figueras

[13-06-23] Programació de Festa Major a l'Ateneu i a la Plaça Figueras

Un any més torna la Festa Major! Enguany ampliem programació i hi haurà concerts tant als jardins de l'Ateneu com a la Plaça Figueras. La Plaça Figueras també acollirà la instal·lació de jocs infantils Els Amics d'en Crusó.

XXII Jornades de Jazz

Com ja es habitual l'Ateneu Municipal acull des de fa anys les Jornades de jazz a Rubí dins del marc de la Festa Major de Sant Pere. Comptarem amb Walking Dads Sextet (28/6), Agustí Burruel sings Frank Sinatra (29/6), Jazz Pretenders featuring Marian Barahona (29/6), Juan de Diego Quartet (29/6), Luis Pardellans Trio (30/6), Luismi Segurado Trio (1/7) i Álvaro Imperial Trio (1/7), i acabarem les XXII Jornades amb l'habitual AJR Jam Session (2/7).

No et perdis els vermuts i els vespres de jazz als jardins d el'Ateneu!

Els concerts tindran lloc els dies 28, 29 i 30 de juny i 1 i 2 de juliol.

Concerts i exposició de dibuixos-retrats de la Societat de Blues de Rubí

L'Ateneu tornarà a ser seu dels concerts de la Societat de Blues de Rubí amb concerts els dies 1 i 2 de juliol. Comptarem amb Muddy Wine & Marc Ruiz, The New Old School i Siberian Blues Band. També comptarem amb l'exposició de dibuixos-retrats "Músics", de l'autor rubinenc Pepe Farrés.

L'afrobeat d'Outer Space

Divendres 30 després del concert de Luis Pardellans tindrem al grup d'afrobeat barceloní Outer Space, que ens faran ballar fins a la matinada.

Telescopis al terrat

També divendres 30 podrem gaudir de l'observació astronòmica amb telescopis al terrat de la mà de l'associació TRI-A, serà de 22 h a 00 h.

Cicle de músiques tranquil·les a la Plaça d'Estanislau Figueras

A banda, els dies 29 i 30 de juny i 1 de juliol comptarem amb Carola Ortiz Trio (29/6), Lia Sampai & Adrià Pagès (30/6) i les Escarteen Sisters (1/7), propostes de música d'autor semi-acústica per gaudir de músiques tranquil·les en un entorn immillorable.

Instal·lació Els amics d'en Crusó a la Plaça Figueras

"Els amics d'en Crusó" és una experiència lúdica per a totes les edats, un espai lliure on descobrir i experimentar els autòmats i els seus mecanismes. Una instal·lació interactiva que busca encuriosir tant a qui camina sempre amb les mans a les butxaques com als més llençats, sense necessitat d'instruccions i amb el joc com a únic
motor de la vintena de jocs de creació pròpia de la col·lecció.

Autòmats de gran format, trencaclosques, jocs mecànics que animen petits autòmats i un espai de joc per nens i nenes a partir de 2 anys.

Cartell Festa Major Rubí 2023