noticies

« Tornar

Nova forma de pagament per als cursos de l'Ateneu

[30-12-22] A partir del proper dia 2 de gener del 2023 ja no es podrà pagar en efectiu els cursos de l'Ateneu. El tràmit es realitzarà telemàticament mitjançant una autoliquidació a la seu electrònica, amb targeta bancària o carta de pagament.

Instruccions per a fer el pagament dels cursos d'hivern 2023 de l'Ateneu

Prèviament a fer el pagament del curs, cal assegurar que s'ha fet la inscripció corresponent (escriptura creativa aquí i curs d'aquarel·la aquí) i anotar el número d'hores (escriptura creativa 15 i aquarel·la 22).

Un cop feta la inscripció, es procedeix a fer el pagament:

 1. Anar a la carpeta ciutadana, dins la seu electrònica del web de l'Ajuntament. Anar a la pestanya esquerre "Les meves dades" i clicar a "Liquidacions".
 2. Identificar-se mitjançant IDCat o certificat digital
 3. Crear una nova liquidació
 4. Seleccionar "Preu públic per a cursos a l'Ateneu Municipal"
 5. Següent
 6. Indicar el nombre d'hores i el tipus de tarifa, que és la 1ª ("inscripció cursos TIC i cursos de formació adreçat a la ciutadania").
  1. Curs d'aquarel·la 22 hores
  2. Curs d'escriptura creativa: 15 hores
 7. Validar l'import (Aquarel·la 55€ i Escriptura creativa 37,5€).
 8. Un cop validat, es genera un rebut amb l'import pendent que cal abonar mitjançant targeta bancària o carta de pagament (anant al banc presencialment).

Si per algun motiu no es pot fer telemàticament el tràmit, es pot anar presencialment a l'Ateneu en horari de matí (de 10h a 14h de dilluns a dijous) i allà se us ajudarà a realitzar el tràmit.