noticies

« Tornar

Programació primavera 2022

[27-04-22] A partir del dia 19 d'abril es van obrir les incripcions per als nous cursos, tallers i activitats familiars de l'Ateneu Municipal. Un cop més, la programació de l'equipament s'adreça a una gran diversitat de públics i té la divulgació cultural com un dels seus eixos principals [+]

A partir del dia 19 d'abril  a les 10 h, es van obrir les inscripcions per als nous cursos, tallers i activitats familiars de l'Ateneu Municipal. Un cop més, la programació de l'equipament s'adreça a una gran diversitat de públics i té la divulgació cultural com un dels seus eixos principals

En aquesta darrera programació posem l'accent en la vessant d'art i pensament, amb la continuïtat del Curs d'art i pensament pel món modern. Cap a la modernitat artística i filosòfica, i també reprenem la programació del curs d'Urban Sketching que tan bona acollida va tenir entre la ciutadania,  seguint en el contenxt artístic continuem amb el curs d'Aquarel·la,  i en aquest trimestre també s'ha programat el curs Una passejada pel cinema contemporani, seguim amb el cicle de Feminisme Interseccional on l'objectiu es apropar la perspectiva de gènere i les diferents causes del feminisme interseccional, la continuïtat del cicle Camps de Cotó on s'aprofundeix en el gènere del jazz i seguint en la línia jazzística, els concerts mensuals de jazz reprenen la seva continuïtat un diumenge al mes.

En el camp literari continuem fent un nou recorregut per la literatura universal, en aquest darrer trimestre ens aproparem a les figures de Mercè Rodoreda, Francis S. Fitzgerald i Edgar A. Poe dins del Cicle de Literatura al voltant del relat breu.Nou escriptors a partir dels seus contes.

Un altre cicle referent és la programació del Documental del mes que cada darrer divendres de mes podreu veure on els documentals presentats aborden temàtiques de caire social, polític, econòmic, unes projeccions que es fan reflexionar.

Obrim un nou eix formatiu amb els cursos de salut i creixement personal com amb el curs de Farmaciola i cosmètica natural.

Pel que respecte a les activitats infantils continuem programant els tradicionals tallers de dissabte al matí, així dins del cicle d'Art i creativitat treballarem els jocs d'objectes a partir de material trobat per casa o les joguines realitzades a partir de cordes inspirades en l'obra d'Alma Buscher i un darrer taller sobre escultures mòbils,  i les activitats de Música i teatre en família que es van reprendre aquest mes de març tenen la seva continuïtat un cop al mes, en l'apartat del teatre en família també podreu consultar els espectacles programats de cara el mes de juliol.

Com sabeu, amb els temps actuals ens podem veure obligats a suspendre l'activitat sempre que les autoritats sanitàries ho decretin i com a conseqüència ens veiem obligats a fer canvis en la programació o bé aturar-la.

Inscripcions

Recordeu que les activitats requereixen inscripció prèvia, aquestes es podran fer a partir del dilluns 19 d'abril a les 10 h a través d'Internet al web cursos.ajuntamentrubi.cat o bé de manera presencial a l'Ateneu. Degut a l'alta demanda, les inscripcions per les activitats familiars de música i teatre s'obriran un mes abans de l'activitat per tal de què les inscripcions siguin més accessibles a tothom.