noticies

« Tornar

Programació primavera 2021

[23-03-21] A partir del dia 25 de març  a les 10 h, s'obren les inscripcions per als nous cursos, tallers i activitats familiars de l'Ateneu Municipal. Un cop més, la programació de l'equipament s'adreça a una gran diversitat de públics i té la divulgació cultural com un dels seus eixos principals [+]

A partir del dia 25 de març  a les 10 h, s'obren les inscripcions per als nous cursos, tallers i activitats familiars de l'Ateneu Municipal. Un cop més, la programació de l'equipament s'adreça a una gran diversitat de públics i té la divulgació cultural com un dels seus eixos principals

En aquesta darrera programació posem l'accent en la vessant d'art i pensament, amb la continuïtat del curs d'art i pensament pel món modern. La postmodernitat. Filosofia i art contemporani, i també reprenem la programació del curs d'Urban Sketching que tan bona acollida va tenir entre la ciutadania, destaquem el nou cicle de Feminisme Interseccional on l'objectiu es apropar la perspectiva de gènere i les diferents causes del feminisme interseccional, la continuïtat del cicle Camps de Cotó on s'aprofundeix en el gènere del jazz i seguint en la línia jazzística, els concerts mensuals de jazz canvien de dia i passen a realitzar-se el diumenge al migdia per tal de tenir més aforament i complir amb les noves mesures de seguretat.

En el camp literari continuem fent un nou recorregut per la literatura universal, en aquest darrer trimestre ens aproparem a les figures de Mercè Rodoreda, Iris Murdoch i Montserrat Roig dins del Cicle de Literatura al voltant de 9 escriptores. El món escrit per elles;

Obrim un nou eix formatiu amb els cursos de salut i creixement personal com Benestar emocional en temps de pandèmia i Parlar en públic ( a través de les eines del teatre).

Pel que respecte a les activitats infantils continuem programant els tradicionals tallers de dissabte al matí, així dins del cicle d'Art i creativitat treballarem el fotomuntatge a partir de l'obra de Hannah Höch o el color, el ritme i la geometria a partir de l'art de Paul Klee i les activitats de Música i teatre en família que es van reprendre aquest mes de març tenen la seva continuïtat un cop al mes, en l'apartat del teatre en família també podreu consultar els espectacles programats de cara el mes de juliol.

Com sabeu, amb els temps actuals ens podem veure obligats a suspendre l'activitat sempre que les autoritats sanitàries ho decretin i com a conseqüència ens veiem obligats a fer canvis en la programació o bé aturar-la.

Inscripcions

Recordeu que arran de la pandèmia de la COVID-19 totes les activitats requereixen inscripció prèvia, aquestes es podran fer a partir del dijous 25 de març a les 10 h a través d'Internet al web cursos.ajuntamentrubi.cat o bé de manera presencial a l'Ateneu. Degut a l'alta demanda, les inscripcions per les activitats familiars de música i teatre s'obriran un mes abans de l'activitat per tal de què les inscripcions siguin més accessibles a tothom.

També us informem de les mesures de seguretat e higiene que s'han pres des de l'Ateneu Municipal [+]