noticies

« Tornar

Programació d'hivern 2021

[23-12-20] A partir del dia 28 de desembre  a les 10 h, s'obren les inscripcions per als nous cursos, tallers i activitats familiars de l'Ateneu Municipal. Un cop més, la programació de l'equipament s'adreça a una gran diversitat de públics i té la divulgació cultural com un dels seus eixos principals [+]

A partir del dia 28 de desembre  a les 10 h, s'obren les inscripcions per als nous cursos, tallers i activitats familiars de l'Ateneu Municipal. Un cop més, la programació de l'equipament s'adreça a una gran diversitat de públics i té la divulgació cultural com un dels seus eixos principals

En aquesta darrera programació hem volgut posar l'accent en la vessant més d'art i pensament, per exemple podem destacar el curs d'art i pensament pel món modern que ja es va iniciar en el darrer trimestre, i on el Marcos Yañez ha preparat una conferència sota el títol Què és això de ser artista ? molt interessant i que serveix de punt de partida per aquest segon trimestre, també podem destacar la continuïtat del Club de filosofia un espai on es treballarà i s'aprofundirà en textos de filosofia i adreçat a tothom, la continuïtat del cicle Camps de Cotó on s'aprofundeix en el gènere del jazz i seguint en la línia jazzística, els concerts mensuals de jazz canvien de dia i passen a realitzar-se el diumenge al migdia per tal de tenir més aforament i complir amb les noves mesures de seguretat. També una de les línies iniciades ha estat la de sumar-nos a les commemoracions i per aquest motiu durant el mes de març es durà a terme una obra de teatre en commemoració del centenari de Boris Vian.  

En el camp literari continuem fent un nou recorregut per la literatura universal, enguany farem un passeig a partir de 9 escriptores amb el Cicle de Literatura al voltant de 9 escriptores. El món escrit per elles;

Obrim un nou eix formatiu amb els cursos de salut i creixement personal com Benestar emocional en temps de pandèmia i Parlar en públic ( a través de les eines del teatre).

Dins de les activitats infantils continuem programant els tradicionals tallers de dissabte al matí, així a partir del gener us oferim el cicle d'Art i creativitat i les activitats de Música i teatre en família es reprenen a partir del mes de març atesa la situació actual de la pandèmia.

Com sabeu, amb els temps actuals ens podem veure obligats a suspendre l'activitat sempre que les autoritats sanitàries ho decretin i com a conseqüència ens veiem obligats a fer canvis en la programació o bé aturar-la.

Inscripcions

Recordeu que arran de la pandèmia de la COVID-19 totes les activitats requereixen inscripció prèvia, aquestes es podran fer a partir del dilluns 28 de desembre a les 10 h a través d'Internet al web cursos.ajuntamentrubi.cat o bé de manera presencial a l'Ateneu. Degut a l'alta demanda, les inscripcions per les activitats familiars de música i teatre s'obriran un mes abans de l'activitat per tal de què les inscripcions siguin més accessibles a tothom.

També us informem de les mesures de seguretat e higiene que s'han pres des de l'Ateneu Municipal [+]