noticies

« Tornar

L'Ateneu us proposa un seguit de càpsules formatives

Un dels puntals de l'Ateneu de Rubí és la formació, doncs com a centre cultural entenem que la cultura i l'educació han d'anar de la mà per tal de construir plegats una societat millor.[+]

No podem obrir encara les sales de l'Ateneu però volem portar-vos a casa vostra un tastet dels cursos i tallers que havíem preparat aquesta primavera. Malgrat la situació actual, sota la premissa de què la cultura no ha d'aturar-se hem continuat treballant per adaptar la programació a formats digitals. Són 11 càpsules formatives que volen aproximar-vos a un ampli ventall cultural i artístic, des de l'escriptura creativa, el cinema, l'art contemporani, la fotografia i el pensament, fins a la història local, sense oblidar-nos de la salut i el benestar. Per a què exploris la teva vessant més creativa o per a què provis nous àmbits de forma senzilla i gratuïta.
Des de l'Ateneu volem fer accessible la cultura al major número de persones a través de les plataformes i canals al nostre abast, com Zoom o Google Meet. Ens adaptem als nous temps per estar al vostre costat!

Informació general de les càpsules

Totes les càpsules són gratuïtes però d'accés restringit a aquelles persones inscrites. Si t'has apuntat a una càpsula i finalment no la pots seguir, comunica-ho al més aviat possible a ateneu@ajrubi.cat per a què una altra persona la pugui gaudir. Les places són limitades.

Podràs inscriure't a partir de dimecres 27 de maig a les 10 h i fins el 5 de juny. Les inscripcions es podran fer a través d'Internet al web https://cursos.ajuntamentrubi.cat.

Cada càpsula té una durada d'una hora i mitja. Es realitzaran a través de la plataforma de Google Meet. El suport tècnic que recomanem és l'ordinador amb càmera i micròfon, ja que funciona molt millor que amb dispositius mòbils o tauletes.

Per accedir a l'aula virtual us farem arribar un enllaç i un codi d'identificació al correu electrònic que ens faciliteu en el moment de fer la inscripció. Si us plau, si ja estàs registrat en el nostre web, confirma que sigui l'adreça del correu amb la qual vols accedir al curs.

Tant la imatge, la veu i els trets físics dels i les usuàries són tractats com imatges confidencials i estan legalment protegides.

L'Ateneu es reserva el dret d'admissió a la plataforma d'aquelles persones que no respectin la feina dels docents i el personal de l'equipament, així com el procés d'aprenentatge de la resta de persones usuàries.

Per qualsevol consulta sobre els tallers i les inscripcions ens podeu trobar a ateneu@ajrubi.cat.