noticies

« Tornar

L'Ateneu adapta la seva programació per oferir-la de forma virtual

A partir d'aquesta setmana, l'Ateneu Municipal reprendrà la seva programació d'activitats de manera virtual sota el títol L'Ateneu a casa teva. Durant les darreres setmanes, l'equipament ha estat treballant amb els seus proveïdors i persones col·laboradores per readaptar part dels continguts que estaven previstos per als mesos d'abril, maig i juny, i oferir-los en format audiovisual a través de la pàgina web i les xarxes socials de l'Ateneu.[+]

Les activitats que s'oferiran de manera virtual inclouen, entre d'altres, els cicles divulgatius Personatges de la Història de Rubí, Els llibres i els dies. La literatura universal en vuit autors, El Documental del mes i Conta'm una òpera; i propostes familiars com els espais d'art i creativitat de Catàrtic, el taller LabCreatiu, Teatre al menjador o el cicle de Música per a petita infància. En total, més d'una vintena d'activitats que es podrien anar incrementant en els propers dies.

Els continguts de L'Ateneu a casa teva es podran trobar en format audiovisual, segons les dates indicades a la programació, a la web http://www.ateneurubi.cat, al Facebook de l'Ateneu i al canal de YouTube de l'equipament. Les sessions del cicle Música per a petita infància són les úniques que s'han plantejat per ser seguides en directe a través del perfil d'Instagram de miniMUSICOLÒGICS.

Rubí es queda a casa
Aquesta nova programació virtual de l'Ateneu s'emmarca en la iniciativa #rubiesquedaacasa, dins la qual diversos serveis municipals han canviat la seva manera de relacionar-se amb la ciutadania i han buscat noves fórmules per seguir operatius malgrat el confinament. En són exemple els vídeos de contes i cançons de les educadores de les escoles bressol municipals, els tallers en directe de Rubí Brilla per reduir la factura elèctrica o els cursos i assessories que manté actius Rubí Jove a través de les seves xarxes socials, entre d'altres.

Sota aquest títol també s'engloben iniciatives ciutadanes de suport als veïns i veïnes que ho puguin necessitar o idees per fer més suportable el confinament. Tots els continguts es poden trobar a la web www.rubi.cat/rubiesquedaacasa.

Font: Ajuntament de Rubí