noticies

« Tornar

Activitats Sant Jordi 2020

[17.04.20] Des de l'Ateneu estem treballant per què l'activitat cultural no s'aturi, per aquest motiu i malgrat no puguem celebrar Sant Jordi amb les tradicionals parades de llibres, signatures d'escriptors, teatre i música al carrer us proposem un seguit de tallers per celebrar la diada.[+]
 

L'Ateneu i Catartic us estem preparant un seguit de tallers familiars pels més petits i els no tan petits!

El primer serà un taller de Sant Jordi!

Omplim els finestrals amb roses, dracs, cavallers i donzelles!

Us conviden a participar en un taller col·lectiu per fer lluir Sant Jordi des de casa. Us animem a omplir els finestrals i balconades de Rubí amb figures i formes inspirades en l'imaginari de Sant Jordi.

Per fer-ho us proposem la tècnica dels papers retallats, creada per l'artista Henri Matisse als seus coneguts cut outs o dibuixos amb tisores. És una tècnica molt senzilla i creativa, a l'abast de tothom!

Com fer-ho? Només us calen tisores, celo i tot tipus de papers per crear les vostres composicions. Recopileu papers de diari, revistes, paper de colors, cartolines, paper de regal, cartró fi d'envasos, paper de celofan..., retalleu figures i formes i aneu col·locant-les amb celo a la finestra. Veureu que sense adonar-vos haureu creat tot un món inspirat en Sant Jordi!

Trobareu la proposta, juntament amb un ventall d'idees que us poden servir de font d'inspiració en els següents enllaços: facebook.com/lateneu.rubi i youtube.com/AteneuRubi.

Animeu-vos a participar!

#TotsFemSantJordi #SantJordi2020 #rubiesquedaacasa #laculturanosatura #joemquedoacasa #filosofiaiconfinament #YoMeQuedoEnCasa