noticies

« Tornar

Inscripcions activitats d'estiu 2019

[] El proper dilluns 17 de juny, a les 10 h, s'obriran les inscripcions per a les noves activitats familiars de l'Ateneu Municipal. Un cop més, la programació de l'equipament s'adreça a una gran diversitat de públics i té la divulgació cultural com un dels seus eixos principals.[+]

La nova programació estival s'estructura en tres eixos: Any Joan Brossa, espectacles familiars i activitats divulgatives. Enguany des de l'Ateneu Municipal volem apropar la figura de Joan Brossa a la ciutadania a partir de tres propostes A de Brossa (2 de juliol), un espectacle familiar adreçat a nens a partir de 5 anys és un proposta que neix amb la voluntat de presentar el poeta als infants però, sobretot, neix amb ganes d'encomanar el plaer de jugar i divertir-se amb les lletres, les paraules i els objectes, Poemes de revolta (4 de juliol) una proposta de recital poètic-musical de Lluís-Anton Baulenas a partir d'una selecció de poemes de l'obra Antologia de poemes de revolta (1943-1978) de Joan Brossa, i la conferència Brossa nuclear (8 de juliol) a càrrec de l'escriptor Lluís Anton Baulenas

L'Ateneu conjuntament amb La Xarxa oferirà durant aquest mes de juliol tres espectacles familiars: Embolicant la troca (9 de juliol), Fabulós (16 de juliol) i Sol i fa plou (23 de juliol). En tots els casos es tracta de propostes d'accés lliure però d'aforament limitat, per la qual cosa es recomana acudir-hi puntualment.

El tercer eix de la programació d'estiu de l'equipament són les activitats divulgatives adreçades al públic infantil així com les xerrades, tertúlies i presentacions. Entre totes les activitats previstes, destaquen la cloenda del cicle Conta'm una òpera, en què s'abordarà la darrera obra de la programació del Liceu: Luisa Miller (11 de juliol). L'Ateneu també acollirà propostes impulsades pel teixit associatiu, com ara La casa de Bernarda Alba, organitzada per l'Escola 8 temps (9 de juliol) i la presentació del llibre Viatge al país dels blancs de l'escriptor Ousman Umar (18 de juliol), entre d'altres.

En els casos d'aquelles activitats que requereixen inscripció, aquestes es podran fer a partir del dilluns 17 de juny a les 10 h a través d'Internet al web cursos.ajuntamentrubi.cat o bé de manera presencial a l'Ateneu.

Durant aquest mes de juliol, l'Ateneu obrirà en el següent horari: de dilluns a dijous de 10 a 14 h i de 16 a 21 h.  L'equipament romandrà tancat des de l'1 d'agost fins l'11 de setembre, ambdós inclosos.