agenda

« Tornar

Música

Outer Space (afrobeat)

Programació musical Festa Major

La banda barcelonina segueix trepitjant els escenaris per compartir noves emocions, amb composicions plenes de groove, soul, ritmes afroamericans, melodies etíops i harmonies hipnòtiques. La seva música beu de la influència d'Ethio Jazz, fundat als anys 60 per Mulatu Astatke. Les melodies característiques de la tradició etíop ens transporten a lÀfrica més oriental.

Outer Space acaba de gravar el que serà el seu 3er LP, Retrofuturism, on incorpora la presència de Marina Curbelo a la veu. Aquest 3er àlbum, publicat aquest 2023, és un pas endavant. La incorporació de la veu i unes composicions més arriscades són un reflex de la maduresa de la banda.

Els directes d'Outer Space són una aventura imprevisible. L'espectador s'endinsa en el viatge que proposen els músics, compartint amb ells el mantra còsmic. Com si d'una banda sonora es tractés, l'oient es veu immers en una catarsi astronòmica. Un viatge experimental que ells mateixos defineixen com "Afrosoul Instrumental". Deixeu-vos seduir pel misteri del desconegut. Com deia Joseph Conrad, "(...) sembla conduir directament al cor de les immenses tenebres".

Marina Curbelo - Veu
Marc Mena - Trompeta
Gorka Garay - Saxo Tenor i Baríton
Aram Montagut - Trombó
Joan Urpinell - Guitarra
Àlex Molas - Baix
Ramon Aragall - Bateria


Informació de l'activitat:
> Data i horari: divendres 30 de juny a les 00.30 h  
> Entrada lliure sense inscripció. Aforament limitat.