agenda

« Tornar

Música

Matthew Simon Quartet

10è Cicle de Jazz

L'Associació Jazz Rubí escull l'Ateneu Municipal una temporada més com a escenari del 10è Cicle de Jazz, amb una programació estable d'actuacions en directe amb l'objectiu de promoure, gaudir i acostar la cultura del jazz.

Matthew Simon, trompetista californià, arriba a Espanya al 1975. Va formar part del mític grup 'Música Urbana'. Des d'aleshores ha treballat amb figures nacionals i internacionals com Cèlia Cruz i Tito Puente, Al Cohn, Manel Camp, Tete Montoliu, Jerry Lewis, Dianne Warwick, Natalie Cole, Jack McDuff, Orange Then Blue, José Carreras, Julio Iglesias, Orquestra Ciutat de Barcelona, Dave Liebman i molts d'altres.

Ha estat votat trompetista solista pels concursos de composició de Jazz del SGAE de 1992, 1993, 1994 i 1996, acompanyant a músics com Larry Monros o Michael Camilo. Va gravar les fanfàrries d'obertura pels Jocs Olímpics del 1992 a Barcelona. Ha rebut el premi com a millor trompetista solista de Jazz per l'Associació de Músics de Jazz de Catalunya (1993). Va fer la gira d'estiu 'El gusto es Nuestro' amb Joan Manel Serrat, Ana Belén, Víctor Manuel i Miguel Rios (1996). Ha gravat nombrosos espots publicitaris per televisió i ràdio.

Xavi Algans, piano: Jordi Gaspar, contrabaix: Oriol Gonzalez, bateria

  • Entrada lliure sense inscripció
  • Aforament limitat (segons ordre d'arribada)

Informació de l'activitat:
> Data i horari: diumenge 20 de novembre a les 12.30 h  
> Ho organitza: Associació Jazz Rubí > Hi haurà servei de bar