agenda

« Tornar

Commemoracions, Música

FemPop, el festival que no vol existir

FemPop és un festival que neix amb la voluntat de morir, un puny alçat contra la desigualtat de gèrene que regna a la indústria musical. És per aquest motiu que enguany Rubí serà una de les seus d'aquest festival que decanta la balança cap al protagonisme de la dona.

  • LIZ LAWRENCE (Regne Unit): cantautora anglesa, va debutar l'any 2013 amb l'àlbum 'Bedroom Hero' arribant al número 2 de les llistes de Bandcamp. El seu duet 'Sons & Daughters' amb Allman Brown es va convertir en un hit de culte. Durant els darrers anys la seva música ha evolucionat cap a un pop més sofisticat sense perdre les seves arrels indiefolk.
  • ELIZA SHADDAD (Sudan/ Ecòcia): una de les grans promeses del folk anglès, aquesta cantautora i compositora és una activista del col·lectiu internacional Girls Girls Girls, compromés amb el paper de la dona en el món de l'art i de la creativitat.
  • AISHA BURNS (Estats Units): cantant, violinista i compositora de Texas. El seu darrer àlbum, 'Argonauta' (2018), és una joia de l'indiefolk més intimista.

Informació de l'activitat
> Data: diumenge 10 de març de 2019 > Més informació, properament a rubi.cat/dona
> Ho organitza: Servei d'Igualtat de l'Ajuntament de Rubí amb la col·laboració de Son Canciones