agenda

« Tornar

Arts escèniques, Cicles temàtics, Música

[CANCEL·LAT] 'Kàtia Kabanova', el retrat sòrdid d'una societat malalta

Cicle Conta'm una òpera

Davant la previsió de pluja per la tarda del dijous 15 de novembre, l'activació en fase d'alerta del Pla de Protecció Civil municipal per episodi de pluja intensa, i per tal d'evitar desplaçaments, l'Ateneu romandrà tancat durant la tarda del dijous 15 de novembre. Per aquest motiu, aquesta activitat ha estat cancel·lada.

Disculpeu les molèsties!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Seguint el fil de la programació estable del Gran Teatre del Liceu, el cicle Conta'm una òpera us convida a descobrir el món de l'òpera a través dels secrets i les característiques de les diferents produccions que aterren al Liceu d'una manera propera a tots els públics, des dels que no heu anat mai a veure'n ni escoltar-ne cap fins als amants de tot allò que envolta aquest gènere!

En aquesta ocasió l'obra que tractarem serà Kàtia Kabanova, de Leoš Janáček, un dels títols més sòrdids del seu catàleg operístic, però també una de les obres que retraten més bé la voluntat d'alliberament d'una dona en una societat controladora. Un espectacle teatralment impactant, amb un llenguatge musical concís i directe, del que resulta una de les òperes més insignes del segle XX.


 Informació de la sessió:
> Data i horari: dijous 15 de novembre a les 19 h
> A càrrec de Maria José Anglés, musicòloga.
> Activitat gratuïta. Requereix inscripció prèvia. Places limitades.

Inscriu-te en aquesta activitat                        Hi col·labora: