Xerrades, tertúlies, presentacions...

La programació de l'Ateneu és una invitació al coneixement, al debat i al diàleg social i cultural, al descobriment i tractament de temàtiques diverses de la mà d'entitats, organitzacions i professionals experts. Fruït d'aquest treball transversal, les xerrades, tertúlies i presentacions ofereixen un format d'activitat oberta a la participació, orientada a facilitar al màxim l'accés al continguts i l'intercanvi de coneixements.


>> Properes dates:
>> Tertúlies d'Història i Patrimoni: 'El modernisme a Rubí'

El Centre d'Estudis Rubinencs inicia el divendres 24 de novembre el cicle 'Tertúlies d'Història i Patrimoni', una activitat que es durà a terme un cop al mes a l'Ateneu Municipal. Cada sessió tractarà sobre un tema concret relatiu al llegat patrimonial i històric.

Data i horari: Divendres 25 de novembre a les 19 h
Ho organitza: Centre d'Estudis Rubinencs (CER).


>> 'El malbaratament d'aliments'

A càrrec de Daniel Jiménez, especialista en sanitat i tecnologia dels aliments, i de Paco Muñoz, geògraf i Màster en Economia i Medi Ambient.

Data i horari: Dilluns 27 de novembre a les 18 h
Ho organitza: Aula d'Extensió Universitària de Rubí.


>> #GivingTuesday: 'El paisatge amb noms i cognoms'

L'entitat Rubí d'Arrel va iniciar l'any 2010 una investigació sobre les denominacions populars del territori de Rubí, una recerca sobre els noms i cognoms del nostre paisatge més proper, de la mà de gent de pagès, gent de bosc i gent que s'estimava i va viure el Rubí dels anys 20, 30, 40, 50 i 60 del segle XX.

Data i horari: Dimecres 29 de novembre a les 19 h
Ho organitza: Rubí d'Arrel i Oriéntate en tu Voluntariado.


>> #GivingTuesday: 'I tu, dones vida?'

L'exercici de donació altruista és l'única via per aconseguir sang i teixits per al tractament de persones malaltes. Quines donacions es poden fer? Descobreix-lo en el marc del Giving Tuesday!

A càrrec de personal tècnic del Banc de Sang i de Teixits.
Data i horari: Dijous 30 de novembre a les 19 h
Hi col·labora: Oriéntate en tu Voluntariado i Banc de Sang i de Teixits.


>> #GivingTuesday: 'Després del terratrèmol. Nepal 2015'

El 25 d'abril de 2015 el Nepal va patir un terratrèmol de 7,8 Mw, deixant milers de morts i un paisatge catastròfic. Quina és la realitat actual gairebé 3 anys després?

A càrrec de Pep Masip, bomber de rescat i infermer d'emergències participant en la resposta humanitària al territori en diverses ocasions.
Data i horari: Divendres 1 de desembre a les 19 h
Hi col·labora: Rubí Solidari i Oriéntate en tu Voluntariado.


>> '100 anys de la Gran Guerra (1917-1928). L'impacte a Catalunya dels canvis del món'

A càrrec de Joan Botella Galimay, llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona, catedràtic de Ciència Política i degà de la Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona, autor i coautor de diversos llibres, articles i publicacions.

Data i horari: Dilluns 18 de desembre a les 18 h
Ho organitza: Aula d'Extensió Universitària de Rubí.


>> Sessions realitzades (tardor 2017):

Actualitat

Rubí rep la visita d’una delegació de la comuna marroquina de Tetuan

Els membres de la delegació han mantingut una trobada a l'Ateneu Municipal amb membres de la comunitat marroquina residents a Rubí. (Foto: Rosa González)

[24/11/2017] - Una delegació de la comuna urbana de Tetuan (Marroc) visita aquests dies la ciutat coincidint amb la celebració del 4t Congrés Rubí Brilla, dedicat a la mobilitat sostenible. Aquest dijous, després de la recepció institucional a l'Ajuntament, els membres de la delegació han mantingut una trobada a l'Ateneu Municipal amb membres de la comunitat marroquina residents a Rubí. [+]

Més notícies

Agenda

Octubre 2017 Novembre 2017 Desembre 2017
dl dt dc dj dv ds dg
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30   

AJORNAT! - The Voice of the Viol

Data:

ATENCIÓ: Per motius aliens a l'organització, malauradament ens veiem obligats a ajornar aquest concert del cicle 'Sala Clàssica', previst per demà divendres 24 de novembre.

Agenda completa