Oficina d'Atenció i Suport a les Entitats (OASE)

L'Oficina d'Atenció i Suport a les Entitats (OASE) ofereix suport i assessorament al teixit associatiu rubinenc, fomenta la difusió de projectes i activitats que duen a terme les diferents entitats i promou recursos per facilitar-ne la gestió, dinamització i el seu enfortiment per tal d'ampliar la seva incidència ciutadana i social.

> Serveis:
  • Suport per realitzar diferents tràmits:

Acompanyament en l'elaboració de la documentació necessària per constituir una associació sense ànim de lucre (estatuts, acta fundacional, etc.) i informació dels tràmits i organismes de l'administració als quals adreçar-se per sol·licitar la constitució d'una associació o l'actualització de la seva documentació.

> Concerta cita de suport en la realització de tràmits per la teva entitat(ELIMINAR)

  • Registre d'Entitats Ciutadanes de l'Ajuntament de Rubí (REC):

Inscripció al REC, així com l'actualització i la modificació de la documentació de les associacions registrades.

> Inscripció en el Registre d'Entitats Ciutadanes (REC)
> Consulta aquí el Registre d'Entitats Ciutadanes (REC)

  • Formació:

Cursos i tallers adreçats al teixit associatiu, en què s'oferiran eines per a la gestió de diversos àmbits relacionats amb l'associacionisme i la participació ciutadana.

> Consulta aquí l'oferta formativa per a entitats i associacions

  • Assessorament:

Tant per a entitats constituïdes com per a col·lectius en procés de constitució, en temes relacionats amb la millora del funcionament intern i amb els projectes i activitats que duen a terme les entitats.

> Concerta cita d'assessorament per a la teva entitat(ELIMINAR)

Actualitat

Rubí comptarà amb una Oficina d’Atenció als Clubs

Els clubs rebran millors serveis amb aquesta col·laboració (Foto: Ajuntament/Localpres)

[31/01/2019] - L'Ajuntament i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) treballaran conjuntament per oferir millor assessorament i formació a les associacions esportives de la ciutat. La iniciativa es vehicularà a través de l'Oficina d'Atenció i Suport a les Entitats (OASE). [+]

Més notícies