noticies

« Tornar

Engega un nou curs per als tallers 'Aprenem'

La iniciativa, que té l'objectiu de facilitar l'aprenentatge de llengües i que compta amb la col·laboració de la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler i l'Ateneu Municipal, es presentarà aquest dimarts 18 d'octubre a les 19 h. [+]

La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler acollirà demà dimarts 18 d'octubre a les 19 h la presentació del nou curs dels tallers Aprenem, una iniciativa comunitària que té per objectiu facilitar l'aprenentatge de llengües a través de l'intercanvi. En aquests tallers s'aplica una metodologia basada en grups reduïts en què les persones participants aprenen i ensenyen diferents idiomes a través de dinàmiques de lectura i conversa, servint-se d'una àmplia selecció de recursos per a l'aprenentatge disponibles a la biblioteca i també a la pàgina web del programa.

El projecte també té com a finalitat afavorir l'ús social del català i reforçar la integració i la cohesió social, tot fomentant les relacions intergeneracionals i interculturals, i destaca pel seu caràcter voluntari i d'intercanvi, on l'objectiu és que tothom aporti i rebi coneixements lingüístics. Per aquest motiu, la iniciativa compta a Rubí amb la col·laboració de la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler i l'Ateneu Municipal.

Les inscripcions per participar a l'Aprenem són obertes durant tot l'any i només cal enviar un correu electrònic. Les persones interessades a rebre més informació i participar dels tallers són convidades a l'acte de presentació d'aquest dimarts, on també es configuraran els nous possibles grups, així com a fer un cop d'ull al bloc del projecte, i descobrir més sobre la seva metodologia, els recursos disponibles i les pautes i recomanacions per organitzar-se i participar.

Enllaços relacionats

L'Ateneu i la Biblioteca Municipal acullen els tallers “Aprenem” per facilitar l’aprenentatge de les llengües mitjançant l’intercanvi