noticies

« Tornar

Un estiu a la fresca!

Us presentem un nou calendari de cursos i tallers diversos, així com propostes familiars i un cicle d'activitats amb un marcat caràcter estiuenc per gaudir de la cultura a l'aire lliure, els Vespres a la fresca, que comptaran amb el servei d'un food truck ubicat a l'espai exterior de l'equipament que permetrà gaudir de les diferents propostes amb una oferta gastronòmica de tapes i begudes variades. [+]

L'Ateneu Municipal ha preparat una nova programació per a aquest mes de juliol. En aquesta ocasió, l'equipament oferirà cursos i tallers diversos, així com propostes familiars i altres activitats amb un marcat caràcter estiuenc que es duran a terme a l'espai exterior de l'equipament.

Dins l'oferta de cursos i tallers, s'inclouen activitats sobre plantes medicinals i remeis naturals per a l'estiu, meditació, elaboració d'un diari de viatge amb scrapbooking, un tast de vins i observacions astronòmiques nocturnes des de la torreta de l'Ateneu, organitzades per l'Associació d'Amics de l'Astronomia TRI-A i que se centraran en l'observació de Mart, Júpiter i Saturn.

L'equipament aposta igualment per una àmplia oferta d'activitats familiars ideades perquè grans i petits gaudeixin d'una divertida estona en família. Així, la programació inclou diversos tallers de manualitats com ara de polseres fetes amb la tècnica kumihimo, de figures de pasta de sal, de coques d'estiu o de jardins amb plantes aromàtiques. A més, s'hi podran trobar propostes culturals com un concert per a nadons a càrrec de Carolina Alabau i Iñaki de la Linde, una activitat que convertirà la Sala Noble en una gran càmera fosca, o els espectacles escènics Tot sol... i núvol i Toca'm, en aquest cas dins el cicle Vespres a la fresca.

Vespres a la fresca [+]

La nova programació per a aquest mes de juliol inclou un cicle d'activitats amb l'objectiu de gaudir de la cultura a l'aire lliure, al renovat jardí i al pati exterior de l'edifici. En aquest emplaçament es duran a terme projeccions de cinema ─Una pastisseria a Tokio (8 de juliol) i Ocho apellidos catalanes (22 de juliol)─, propostes escèniques per a tots els públics ─Tot sol... i núvol (15 de juliol) i Toca'm (20 de juliol)─, així com una vetllada d'actuacions acústiques a càrrec de joves artistes amb Mabel Flores, Enric Herranz i Andrea Mir (14 de juliol), i una altra de recitals poètics amb José Liñán i el reconegut cantautor Cesc Freixas (21 de juliol).

Durant totes les activitats d'aquest cicle, l'Ateneu comptarà amb oferta gastronòmica de tapes i begudes gràcies a la instal·lació d'un food truck a la part exterior de l'equipament.

Inscripcions

Les inscripcions per als cursos, tallers i activitats familiars es podran formalitzar a partir del dilluns 11 de juliol a les 10 h a través d'Internet i presencialment a l'Ateneu. Per fer-les online, cal adreçar-se al portal cursos.ajuntamentrubi.cat, on els usuaris es podran donar d'alta i accedir a la informació de totes les activitats que requereixen inscripció prèvia. Per conèixer la totalitat de la programació, es pot consultar el web ateneurubi.cat.