noticies

« Tornar

Concerts per a la petita infància

L'Ateneu i l'Escola Municipal de Música Pere Burés col·laboren en l'organització d'un cicle de concerts entre els mesos de maig i juliol adreçat a la petita infància. La iniciativa neix amb l'objectiu de proposar un espai per educar l'oïda musical mitjançant l'estímul de la curiositat i del treball sensitiu dels infants a partir de la música. [+]

Les sessions aniran a càrrec de joves músics que, tot i la seva joventut, compten amb una trajectòria de participació en projectes artístics avalats per la seva qualitat musical. La primera sessió, que tindrà lloc aquest dissabte, anirà a càrrec del guitarrista Pau Figueres. El reconegut violoncel·lista rubinenc Òscar Alabau protagonitzarà la sessió del mes següent, el dissabte 18 de juny. I, finalment, seran la cantant i compositora Carolina Alabau i el percussionista Iñaki de la Linde els encarregats de tancar el cicle el dissabte 9 de juliol. Totes les sessions tindran lloc a les 12 h.

Amb aquesta selecció de músics, la iniciativa planteja un format de concert on prima l'exercici d'escolta i estímul a través de la música amb una disposició de l'espai i del temps de l'actuació adaptat a la petita infància. Els participants podran accedir a l'espai a les 11.30 h i l'entrada serà lliure, tot i que l'aforament és limitat.