noticies

« Tornar

Anem al museu!

L'Ateneu Municipal i el Museu Municipal Castell (MMUC) impulsem un calendari de visites guiades a algunes de les exposicions programades a la ciutat. [+]

Sota el títol Anem al Museu, l'objectiu de les sessions és oferir eines bàsiques per gaudir i fer una anàlisi de les diferents mostres des d'un punt de vista crític i contextualitzat, amb un to informal i divertit, aplicant l'explicació de conceptes teòrics a la pràctica de la visita.

Aquest dijous 14 d'abril a les 19 h, es farà la primera de les visites a l'exposició Fugint de l'Holocaust. Catalunya i els refugiats jueus de la Segona Guerra Mundial, ubicada al MMUC.

El dijous 28 d'abril a les 19 h, es realitzarà un altre guiatge formatiu a la mostra Viatge etern, situada a l'Espai Expositiu Aula Cultural. El gran atractiu d'aquesta visita serà que anirà a càrrec del propi autor, el pintor local Sergi Marcos.

El dijous 19 de maig a les 19 h, i amb motiu de la commemoració del Dia Internacional dels Museus, es programarà una visita a l'exposició Dia Internacional dels Museus: museus i paisatges culturals, novament al Museu Municipal Castell.

Finalment, just abans de Festa Major i en el marc dels actes de celebració del 50è aniversari del Grup Fotogràfic El Gra, es dedicarà una sessió a la mostra sobre la Fotografia viva (El Celler) i a la retrospectiva amb totes les obres guanyadores del Concurs estatal de retrat -Trofeu El Gra (Espai Expositiu Aula Cultural). Aquesta visita tindrà lloc el dijous 16 de juny a les 19 h.

Inscripcions
L'activitat, que forma part de la propera nova programació de l'Ateneu Municipal, requereix d'inscripció prèvia, ja que les places són limitades. Les persones interessades hauran d'inscriure's a partir d'aquest dimarts trucant a l'equipament al telèfon 93 588 74 73 o bé mitjançant el gestor d'inscripcions en línia cursos.ajuntamentrubi.cat.

Exposició "Fugint de l'Holocaust. Catalunya i els refugiats jueus de la Segona Guerra Mundial"