noticies

« Tornar

Programació de Nadal i Reis 2015/2016

Un complet programa d'activitats convida a la ciutadania a viure i gaudir el Nadal a Rubí. Descobriu aquí quines són les activitats que acollim a l'Ateneu per acomiadar l'any i donar la benvinguda al 2016!

L'Ajuntament i les entitats locals han programat un any més una gran diversitat d'activitats per poder gaudir del Nadal a Rubí. Durant aquestes setmanes la ciutat acollirà tot un conjunt de propostes per a tota la família que arrencaran el divendres 4 de desembre amb la tradicional encesa de l'enllumenat a la plaça Pere Aguilera i l'obertura de la pista de gel a la plaça de la Nova Estació.

En aquest marc, a l'Ateneu acollim tot un seguit de propostes on destaquen els motius nadalencs i les activitats adreçades a un públic familiar. Així, durant aquestes dates trobareu tastets de Nadal per embolicar regals de manera original així com per aprendre a preparar aperitius i postres pels tradicionals àpats d'aquest període. Tanmateix, us proposem tot un seguit d'activitats familiars que van des de petites sessions de cuina fins a manualitats o un espectacle de conta-contes.

Finalment, també les entitats de la ciutat tenen un paper protagonista durant el darrer més de l'any: engeguem una nova formació amb l'objectiu de millorar la transparència en la gestió econòmica de les entitats, així com diverses activitats organitzades des del teixit associatiu. En aquest sentit, destaquem el darrer concert de l'any del 3r Cicle de Jazz de l'Associació Jazz Rubí a càrrec d'Smack Dab (4 de desembre), les xerrades de la Societat Teosòfica (4 i 18 de desembre), o les regulars observacions astronòmiques de l'Associació d'Amics de l'Astronomia (4, 11 i 18 de desembre).

Inscripcions

El període d'inscripcions per als tastets de Nadal i les activitats familiars s'iniciarà el dilluns 14 de desembre a les 10h i romandrà obert fins a exhaurir places. Les inscripcions es podran realitzar per Internet a través del portal cursos.ajuntamentrubi.cat, així com també de manera presencial al mateix Ateneu Municipal.

Un complet programa d'activitats convida a la ciutadania a viure el Nadal a Rubí