noticies

« Tornar

Arriba a Rubí el projecte 'Aprenem'!

El proper dimecres 7 d'octubre, la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler acollirà la presentació del projecte Aprenem, una nova iniciativa comunitària que té per objectiu facilitar l'aprenentatge de llengües a través de l'intercanvi!

Els tallers Aprenem apliquen una metodologia basada en grups reduïts en què els participants aprenen i ensenyen diferents idiomes a través de dinàmiques de lectura i conversa, servint-se d'una àmplia selecció de recursos per a l'aprenentatge disponibles a la biblioteca i també a la pàgina web del projecte: www.aprenem.blog.cat.

El projecte també té com a finalitat afavorir l'ús social del català i reforçar la integració i la cohesió social, tot fomentant les relacions intergeneracionals i interculturals. Per aquest motiu, la iniciativa compta a Rubí amb la col·laboració de la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler, l'Espai Jove Torre Bassas i la de l'Ateneu Municipal. D'aquesta manera també es dóna continuïtat a l'anterior projecte del Banc dels Idiomes, amb característiques similars, que va finalitzar el passat mes de juny amb un total de 66 participants. L'objectiu és consolidar a la ciutat les possibilitats d'aprenentatge de noves llengües a través del treball col·lectiu i l'experiència d'aquesta iniciativa, que ja funciona a d'altres ciutats de l'entorn com Barcelona, Sabadell, Terrassa o Cerdanyola del Vallès.

Acte de presentació i inici del procés d'inscripcions

Si esteu interessats/des en participar en el projecte ja podeu inscrivir-vos omplint el següent formulari. El proper dimecres 7 d'octubre a les 19.30h a l'auditori de la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler tindrà lloc l'acte de presentació on es configuraran els primers grups d'acord a les opcions horàries i de localització. Un cop formats els grups, les inscripcions romandran obertes durant tot l'any.

Per a més informació sobre aquesta iniciativa, només cal adreçar-se a qualsevol dels tres equipaments col·laboradors, consultar el web del projecte i escriure un correu electrònic a aprenem.rubi@gmail.com.