noticies

« Tornar

Reobrim portes celebrant Sant Roc!

A partir de l'1 de setembre l'Ateneu Municipal reprèn l'activitat en el seu horari habitual d'obertura a la ciutadania.

Rubí inicia el mes de setembre celebrant la Festa Major de Sant Roc, la principal cita amb la cultura popular i tradicional catalana de la nostra ciutat. Així, l'Ateneu Municipal reobre les seves portes i s'afegeix a aquesta celebració tot acollint algunes de les activitats de la festa:

  • El mateix dijous 3 de setembre a les 21h a l'espai exterior de l'Ateneu es projectarà 'Dames i Vells fa història (1514-2014). Documental del ball parlat de Tarragona', un documental amb voluntat d'apropar aquesta dansa tradicional a través dels 500 anys d'història i contingut arrelat a la societat tarragonina. L'activitat, que en cas de pluja es traslladarà a la Sala Noble, anirà acompanyada amb un tastet de carquinyolis i vi dolç.

Reinici de la programació d'activitats

Amb les activitats de la Festa Major de Sant Roc l'Ateneu reprèn la seva activitat habitual amb la programació de multitud de propostes d'àmbit sociocultural, una nova oferta de cursos i tallers sobre diversos àmbits, els populars tastets, les activitats familiars, petites mostres escèniques, xerrades, exposicions, així com diverses activitats preparades pel teixit associatiu de la ciutat. Properament es donaran a conèixer totes les activitats incloses a la nova programació de tardor 2015, així com tota la informació corresponent a les dates i el procés d'inscripcions.