noticies

« Tornar

Una Festa Major plena de records

Com cada any, la Festa Major porta a l'Ateneu un bon nombre d'activitats i espectacles que omplen l'espai de persones, de moviment i de moments compartits en el marc d'uns dies molt intensos per la ciutat. Ara, és moment de compartir els records que ens deixa!

La Festa Major 2015 deixa enrere un bon nombre de moments viscuts per tothom que participa i en gaudeix d'alguna o altra manera. Des de l'Ateneu volem compartir alguns dels records que ens han deixat les activitats que hem acollit enguany!

Any rere any, l'èxit de participació és el veritable protagonista de la festa gran de la ciutat. També a l'Ateneu, on centenars de persones han gaudit de bona música en directe amb les diferents sessions de les XIV Jornades de Jazz, han omplert el pati de somriures amb els espectacles de monòlegs i d'improvisacions teatrals, o bé han cercat respostes en el misteriós espai esotèric. Dins d'aquesta participació cal destacar la gran tasca de les entitats organitzadores, totes elles imprescindibles pel correcte desenvolupament de les activitats. 

Finalment, compartim algunes imatges i vídeos dels moments viscuts durant aquest dies sense oblidar-nos d'agraïr també, un any més, el treball de totes aquelles persones que fan possible la Festa Major, i especialment, al conjunt de la ciutadania. Moltes gràcies!

  • Concert d'homenatge a Billy Holliday amb motiu del centenari del seu naixement.

 

  • Vermuts musicals

 

  • Impovisacions teatrals amb Escena 13

  • Moments del concert a càrrec de 'Geni Barry Quartet' amb les col·laboracions d'Amèlia Bernet, Àngels Vilaró i Ivan Galán. 

 

Michele Faber (piano), Curro Gàlvez (contrabaix) i Enrique Heredia (bateria) en una de les sessions de les XIV Jornades de Jazz de Rubí