noticies

« Tornar

Una Setmana Santa per llepar-se'n els dits!

Us presentem tres propostes gastronòmiques per gaudir en família aquesta Setmana Santa!

La gastronomia esdevé l’eix temàtic de les activitats familiars que us proposem per gaudir en família durant el període de vacances escolars dels més petits:

  •  El dilluns 30 d’abril a les 18h decorarem galetes de Pasqua, on motius com ara conillets, ous i cistells s'ompliran de xocolata, caramels i molt més per fer unes galetes ben originals.

  • Dimarts 31, també a les 18h, prepararem plegats el berenar tot convertint-nos en xefs de cuina per elaborar petites pizzes i sandvitxos d’allò més bons!

  • I finalment, ja el dimecres 1 d’abril a les 18h, descobrirem la recepta per elaborar els famosos ‘cake pops’, piruletes de xocolata amb pa de pessic.

  

Horari especial Setmana Santa

L'Ateneu Municipal modifica el seu horari d'obertura amb motiu de Setmana Santa. Així, l'equipament mantindrà l'horari habitual d'obertura fins el dijous 2 d'abril, en el que l'horari d'obertura serà únicament de matí -de 10 a 14 h-. A partir de llavors, l'equipament romandrà tancat els divendres 3, dissabte 4 i dilluns 6 d'abril.

  

Inscripcions

Per participar a les activitats familiars cal inscripció prèvia, que s’haurà de formalitzar de manera presencial a l’Ateneu Municipal. Tots els infants hauran d’anar acompanyats per una persona adulta.