noticies

« Tornar

Nous propòsits i nova programació d'hivern

Comença un nou any amb un llistat de bons propòsits per complir. Descobreix-los amb la nova programació d'hivern!

Comença un nou any amb un llistat de bons propòsits per complir: continuar oferint activitats socioculturals d’interès per la ciutat, reforçar el treball amb el teixit associatiu, i continuar esdevenint un punt de trobada dinàmic entre ciutadania, entitats i administració.

A tal efecte, us presentem la nova programació d’activitats per als propers mesos, una nova oferta de cursos i tallers al voltant de diferents àmbits com la dansa i l’expressió corporal, art i la creativitat, salut i benestar, gastronomia i noves tecnologies.

Pel que fa al teixit associatiu, amb la nova programació l’equipament amplia la oferta de serveis específics adreçats a les entitats, a més de programar un seguit de formacions amb l’objectiu de proporcionar recursos d’actualitat: què cal saber sobre la nova llei de transparència, com afecta la reforma fiscal a les entitats i com dissenyar i elaborar projectes. D’altra banda, les entitats també són protagonistes en aquesta programació del dia a dia de l’equipament amb la programació de concerts, xerrades i tertúlies, observacions astronòmiques, etc.

Finalment, amb l’ànim de continuar esdevenint un punt de trobada dinàmic a la ciutat, la programació amplia l’oferta d’activitats familiars amb tot de propostes que inclouran un seguit de sessions gastronòmiques per les dates de Setmana Santa. Tanmateix, us convidem a participar del Banc dels Idiomes  i a trobar-vos a l’espai Sala Noble o bé al Telecentre per treballar amb els ordinadors o bé amb els vostres dispositius portàtils.

Amb el nou any l’Ateneu també amplia el seu horari d’obertura al públic. Així, l’horari d’obertura serà de dilluns a dijous de 10 a 14 h i de 16 a 21.30 h, divendres de 16 a 21.30 h i dissabtes de 10 a 13.30 h.

El període d’inscripcions s’obrirà el proper dimecres 14 de gener a les 16 h. Abans de realitzar les inscripcions, és important tenir en compte les següents instruccions.