noticies

« Tornar

Cercant el Nadal tots junts i un any més...

Us proposem trobar-nos amb noves activitats, compartir, fer xarxa i cercar, tots junts i un any més, l'autèntic Nadal.

La nova programació de Nadal ofereix més d’una vintena de propostes que combinen petits tallers monogràfics, els ja tradicionals tastets –ara entorn la temàtica nadalenca-, i les activitats familiars, on els menuts de la llar són els protagonistes, especialment en aquestes dates.

Seguint amb la tradició, a la programació destaquen les activitats relacionades amb el Nadal, un Nadal però on predomina el respecte per l’entorn i els punts de trobada com ara les activitats familiars.

D’altra banda, el teixit associatiu continua essent protagonista a les programacions de l’equipament. Es realitzaran dues presentacions literàries organitzades per entitats de la ciutat: en primer lloc, l’Associació Cultural Segon Mil·lenni organitza el 4 de desembre la presentació del llibre ‘Sobirania.cat’, del periodista Saül Gordillo, mentre que l’Associació de Dones Creatives del Vallès organitza la presentació del poemari ‘Soledad no escogida, sentimientos desconocidos’, de la poetessa Luisa López Gómez, en un acte on hi haurà un espai de micro obert on els assistents que ho desitgin seran convidats a recitar els seus versos, poemes i petits relats.

En l’àmbit formatiu, els dies 15 i 16 de desembre es realitzarà la formació ‘la comunicació a les entitats’, adreçada a treballar els objectius, públics, eines i canals específics segons la tipologia d’entitat per tal de millorar els seus recursos comunicatius.

Durant el mes de desembre també tindran lloc les darreres cites del 2n Cicle de Jazz que l'Associació Jazz Rubí organitza a l'equipament: el divendres 5 de desembre el conjunt '5 de Swing' oferirà un concert de jazz manouche, gènere popularitzat pel mític conjunt dels anys 30 'The quintet of the Hot Club of France'; finalment, el dissabte 20 de desembre tindrà lloc la Jam Session de cloenda amb els músics de l'associació, que sota el títol 'Swing&Christmas' dinamitzaran una actuació on els assistents poden participar amb els seus instruments. 

Modificacions en el procés d'inscripcions i en l'horari d'obertura:

Les inscripcions a les activitats de la programació es podran realitzar a partir del proper dilluns 1 de desembre a les 16 h al mateix equipament de manera presencial. Aquelles activitats que tinguin un cost s’hauran de pagar en efectiu amb l’import exacte al mateix equipament un cop confirmada la plaça. Consulteu aquí les instruccions per a les inscripcions.

D'altra banda, l'Ateneu modifica el seu horari a partir del dimarts 23 de desembre durant el període nadalenc. Els dies compresos entre el dimecres 24 i dissabte 27 de desembre, així com entre el dimecres 31 de desembre i el dimarts 6 de gener, ambdós inclosos, l'equipament romandrà tancat. No obstant, el dilluns 29 de desembre i el dimarts 30 de desembre l'horari d'obertura serà únicament de matí, de les 10 a les 14 h.