noticies

« Tornar

Nou cicle de formacions per a les entitats

Encetem tot un seguit de cursos durant l’últim trimestre de l’any adreçats al teixit associatiu de la ciutat.

L'Ateneu engega un seguit de cursos durant l’últim trimestre de l’any adreçats al teixit associatiu de la ciutat. En aquestes formacions es tractaran diferents aspectes específics de la tasca quotidiana de les entitats. Ja us podeu inscriure!

L’elaboració i redacció de memòries centrarà la primera de les formacions, on es treballaran quins són els criteris clau a tenir en compte en l’elaboració d’aquest tipus de document, així com quines són les funcions i beneficis que aporten al bon funcionament de les entitats. Aquest curs es durà a terme els dies 15 i 16 d’octubre, de 18.30 a 20.30 h.

El taller del mes de novembre girarà entorn a la fiscalitat, on es repassaran els aspectes legals i fiscals bàsics relacionats amb l’activitat quotidiana del teixit associatiu, per tal de situar-les al corrent del marc normatiu vigent de manera clara i pràctica. Aquesta formació s’impartirà els dies 19 i 20 de novembre, de 18.30 a 20.30 h.

Finalment, durant el mes de desembre s’aprofundirà en la rellevància de la comunicació en l’àmbit associatiu, quins han de ser els seus objectius comunicatius, com arribar al públic potencial i quins són els espais o canals adients per a cada tipologia d’entitat. El taller es realitzarà els dies 15 i 16 de desembre, de 18.30 a 20.30 h.

Inscripcions obertes

Totes tres formacions són gratuïtes i aniran a càrrec de Suport Associatiu, entitat sense afany de lucre dedicada a l’enfortiment del Tercer Sector mitjançant l’acompanyament en les tasques de gestió, la formació i la generació d’eines i recursos per a associacions i fundacions. 

Les entitats interessades es poden inscriure al mateix Ateneu Municipal, via telefònica trucant al 93 588 74 73 o bé mitjançant correu electrònic a l’adreça ateneu@ajrubi.cat, on s’ha d’indicar el nom de l’entitat, el nom dels assistents (es recomana que vinguin dues persones per entitat), detallar la formació en la qual estan interessades i afegir un telèfon de contacte.