noticies

« Tornar

Torna la bona música: 2n Cicle de Jazz!

L'Ateneu i Jazz Rubí col·laboren en l'organització d'una nova edició d'aquest cicle de concerts en directe i Jam Sessions!

L’Associació Jazz Rubí i l’Ateneu Municipal col·laboren en l’organització del 2n Cicle de Jazz, una nova oferta d’actuacions que combinarà el format de concerts en directe amb Jam Sessions dinamitzades per músics de l’entitat i on es convidarà els assistents que ho desitgin a participar amb els seus instruments. 

La inauguració del cicle tindrà lloc el divendres 3 d’octubre, a les 21 h, amb un concert a càrrec d’Enrique Heredia Quartet, que interpretaran un recital inspirat en la música del compositor Bob Zieff. Els músics integrants del quartet són Fred Carlquist (saxo tenor), Michele Faber (piano), Curro Gálvez (contrabaix) i el propi Enrique Heredia (bateria).

Així doncs, el cicle omplirà l’Ateneu de bona música el primer divendres (21 h) i el tercer dissabte de cada mes (19.30 h) –excepte al novembre, que serà el quart dissabte–, alternant concerts i Jam Sessions respectivament fins a finals d’any. L’entrada serà lliure i les sessions comptaran amb servei de bar. 

Les persones interessades a participar a les Jam Sessions cal que portin el seu instrument i, si és possible, que arribin a l’Ateneu abans de l’inici de l’actuació. També es recomana que es posin en contacte amb els membres de l’associació per tal d’assegurar una bona dinàmica de les sessions.