noticies

« Tornar

PROGRAMACIÓ DE TARDOR

Us presentem la programació d’activitats per als propers mesos amb un munt de propostes per a tots els gustos!

Ja podeu consultar el nou gruix d’activitats que ompliran de vida l’Ateneu durant els propers mesos de tardor. Amb aquesta programació us presentem un seguit de novetats que esperem us agradin tot repassant els seus grans blocs:

  • CURSOS I TALLERS: consulteu la gran oferta de formacions sobre salut i benestar, gastronomia, art i creativitat, dansa i expressió corporal... i molt més!
  • TASTETS DE TARDOR: continuem possibilitant una manera senzilla de descobrir i practicar nous coneixements i disciplines molt diverses!
  • ACTIVITATS FAMILIARS: els petits de la llar continuen tenint el seu espai a l’Ateneu amb un conjunt d’originals activitats per realitzar tot passant bones estones en família. Com a novetat, la programació inclou tallers especialment adreçats a mares i pares amb fills menors de 10 anys.
  • FORMACIÓ PER A ENTITATS: engeguem una nova campanya formativa pel teixit associatiu de la ciutat al voltant de diferents afers quotidians de les entitats com ara la fiscalitat, la comunicació i l’elaboració de memòries.
  • ACTIVITATS DE LES ENTITATS: compartim un bon nombre de propostes obertes a la ciutadania preparades amb el treball de diferents entitats de la ciutat: conferències, trobades, certàmens literaris, exposicions, un grup d’alfabetització i properament també esperem presentar-vos un nou cicle de música jazz!
  • FORMACIÓ EN NOVES TECNOLOGIES: programem formacions de diferents nivells, i ens posem amb plataformes de rellevància en el món interactiu com Google, WordPress o LinkedIn.
  • PUNTS DE TROBADA: emprenem juntament amb altres equipaments diferents iniciatives per esdevenir punts de trobada entre la ciutadania, com per exemple la iniciativa ‘Parelles TIC’ amb el que volem ajudar a persones a millorar les seves competències digitals o el ‘Banc dels Idiomes’, on posar en contacte persones amb qui conversar, practicar, aprendre i compartir noves llengües.

  

Fes un cop d’ull i comença a fer lloc a l’agenda! Quedem a l’Ateneu!