noticies

« Tornar

RECORDS DE LA FESTA MAJOR 2014

Fem balanç de les activitats que l'Ateneu ha acollit durant la Festa Major tot repassant els records que ens ha deixat!

Són moltes les activitats que hem acollit durant la Festa Major d'enguany, molts els moments compartits durant aquests dies de tant moviment, i és per això que volem guardar bé aquests records fent un repàs de tot plegat!

L'èxit de participació ha estat el protagonista de les diferents activitats que han anat esdevenint durant aquests dies, omplint de somriures els assistents amb els espectacles de monòlegs, gaudint de bona música amb els vermuts musicals, els concerts de jazz, de blues, sardanes i música per a cobla, participant al concurs de contactes QSL, cercant el misteri a l'espai esotèric, o bé conscienciant sobre l'ús que en fem de l'energia amb el passi del documental 'Into Eternity'.

Cal destacar la gran col·laboració de les entitats, com l'Associació Jazz Rubí, l'Associació per a la Recerca del Folklore Imaginari, Foment de la Sardana de Rubí i la Unió de Ràdioaficionats de Rubí, imprescindibles per al correcte desenvolupament de totes les activitats. 

Per tot plegat, des de l'Ateneu volem agraïr la feina de tècnics, entitats, artistes, músics, voluntaris, personal de neteja, i per últim, al conjunt de la ciutadania, per una Festa Major plena de records!

Compartim algunes imatges!