noticies

« Tornar

S’activa en fase d’alerta el Pla de Protecció Civil municipal per episodi de pluja intensa

[15/11/2018] - Aquest migdia s'ha activat en fase d'alerta el Pla de Protecció Civil municipal per episodi de pluja intensa, atenent a les previsions meteorològiques i als avisos i indicacions emesos per la Generalitat de Catalunya a través del CECAT. Durant tot el dia d'avui, les instal·lacions culturals com l'Ateneu Municipal, axí com els equipaments esportius municipals estaran tancats a causa del mal temps. [+]

L'alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, ha activat aquest migdia en fase d'alerta el Pla de Protecció Civil municipal per episodi de pluja intensa, atenent a les previsions meteorològiques i als avisos i indicacions emesos per la Generalitat de Catalunya a través del CECAT.

El Pla s'ha activat aquest dijous a les 12 h i estarà vigent fins que finalitzin les condicions i previsions per les quals ha estat activat.

Amb l'objectiu de minimitzar els riscos relacionats amb les alertes activades, es recomana a la població evitar qualsevol desplaçament que no sigui totalment necessari. També es demana a aquelles famílies que tinguin infants escolaritzats que els vagin a recollir a l'escola. Durant tot el dia d'avui, les instal·lacions culturals i esportives municipals estaran tancades a causa del mal temps, així com la Finestreta Única Empresarial (FUER) de Can Serra. 

Consulteu els consells davant de situacions d'inundació.

Durant tot el dia s'esperen fortes pluges amb intensitats de més de 20 mm en 30 minuts a tot Catalunya