noticies

« Tornar

Les inscripcions per a les activitats d’estiu de l’Ateneu s’obren el 10 de juliol

[06/07/2018] - L'Ateneu Municipal ja té a punt la seva programació d'estiu. Les inscripcions per als cursos, tallers i activitats familiars s'obriran el proper dimarts 10 de juliol a les 10 h i, com sempre, es podran fer a través d'Internet al web cursos.ajuntament.cat o bé de manera presencial al mateix equipament. [+]

La nova programació estival s'estructura en tres eixos: tastets d'estiu, espectacles familiars i activitats divulgatives. Els tastets són tallers monogràfics que toquen diverses temàtiques molt adients per a aquest període vacacional, com ara la realització de quaderns de viatges amb scrapbook, transferències fotogràfiques a caixetes de fusta, observacions astronòmiques nocturnes o tast de cerveses catalanes, així com un EcoTaller en Clau de Re dedicat al manteniment d'ordinadors.

L'Ateneu també oferirà durant aquest mes de juliol tres espectacles familiars: La princesa i el drac (11 de juliol), Llegendes de bèsties i valents (18 de juliol) i Sopa de pedres (25 de juliol). En tots els casos es tracta de propostes d'accés lliure però d'aforament limitat, per la qual cosa es recomana acudir-hi puntualment.

El tercer eix de la programació d'estiu de l'equipament són les xerrades, tertúlies i presentacions. Entre totes les activitats previstes, destaquen la cloenda del cicle Conta'm una òpera, en què s'abordarà la darrera obra de la programació del Liceu: La favorite (12 de juliol). L'Ateneu també acollirà propostes impulsades pel texit associatiu, com ara La intel·ligència artificial aplicada al descobriment de planetes fora del sistema solar, organitzada per l'Associació d'Amics de l'Astronomia TRI-A Rubí (5 de juliol) i la de Missatges del Montsec de Montserrat Clemente, programada per l'Asociación de Mujeres Creativas del Vallès (20 de juliol), entre d'altres.

Durant aquest mes de juliol, l'Ateneu obrirà en el següent horari: de dilluns a dijous de 10 a 14 h i de 16 a 21.30 h, divendres de 16 a 21.30 h i el dissabte 7 de juliol de 10 a 13.30 h. A més de tancar els dissabtes 14 i 21 d'aquest mes, l'equipament romandrà tancat des del 27 de juliol fins l'11 de setembre, ambdós inclosos.