noticies

« Tornar

L'Ateneu Municipal serà col·legi electoral dels comicis al Parlament de Catalunya del proper 21 de desembre

[20/12/2017] - Rubí posarà en marxa un operatiu que habilitarà 25 col·legis i 85 meses electorals, que obriran les portes de 9 h a 20 h. Amb motiu dels comicis l'equipament aturarà el seu servei fins després de la jornada electoral, reprenent l'activitat habitual el divendres 22 de desembre. [+]

54.272 veïns i veïnes de Rubí estan convocats aquest dijous 21 de desembre a escollir els seus representants al Parlament de Catalunya. En aquesta ocasió, els comicis es realitzaran en dijous i no en diumenge, com és habitual. Per aquest motiu, el govern central ha decretat el 21 de desembre dia no lectiu per facilitar el funcionament de la jornada electoral.

En aquestes eleccions s'han introduït alguns canvis. Rubí posarà en marxa un operatiu que habilitarà 25 col·legis i 85 meses electorals entre els que, com és habitual, es troba l'Ateneu Municipal. Amb motiu dels comicis l'equipament aturarà el seu servei fins després de la jornada electoral, reprenent l'activitat habitual el divendres 22 de desembre. Així, amb respecte l'anterior convocatòria, s'ha passat de 27 col·legis electorals a 25. Concretament, les persones que votaven a l'AV Centre, Regina Carmeli i COS ara ho faran al Casino. Paral·lelament, també s'han creat dues noves meses, sumant-ne un total de 85: una al districte 4 secció 8, i una altra al districte 2 secció 4. 

Seguiment de la jornada electoral
El desenvolupament de la jornada electoral es podrà seguir a través de l'apartat d'eleccions del web municipal on, en temps real, es donaran a conèixer les dades dels dos avanços de participació (13 h i 18 h). Un cop tancats els col·legis electorals, a les 20 h, també es podrà consultar la dada de participació final i els resultats que es vagin coneixent. 

Una vegada més, el web municipal i l'aplicació Rubí Eleccions, disponible per a sistemes Android i iOS, oferiran el desenvolupament de la jornada i els resultats. Els usuaris que ja tinguin descarregada l'aplicació cal que l'actualitzin per gaudir de les novetats incorporades.

Els col·legis estaran oberts de 9 a 20 h (foto: Localpres)