noticies

« Tornar

S'inicien les obres d'arranjament exterior de l'Ateneu Municipal

[04/10/2017] - L'Ajuntament ha iniciat aquest dilluns les obres d'arranjament exterior de l'Ateneu, uns treballs que és previst que s'allarguin unes quatre setmanes. L'actuació té per objectiu millorar els accessos a l'edifici i arranjar els murs exteriors del recinte. Les tasques no comportaran afectacions al trànsit, però durant aquests primers quinze dies l'accés a l'equipament es realitzarà pel c. Nou. [+]

Les obres consisteixen en instal·lar nou paviment de formigó al perímetre d'entrada, similar a l'existent a les altres dues façanes; pintar el mur exterior i netejar el trencadís dels pinacles de l'entrada; fer un repàs a les portes d'accés dels carrers Nou i Xile, amb nou pany, reparació de perfils i xapes i pintat del conjunt; netejar i pintar la balustrada del pati i reparar les fissures al fals sostre de dues sales interiors.

Mentre durin els treballs, que executa l'empresa Nova Dinàmica amb un cost total d'11.453,86 euros, les activitats programades a l'Ateneu es reubicaran dins l'edifici, en funció d'on s'estigui actuant.