noticies

« Tornar

Tanquem per vacances!

[28/07/2017] - L'equipament romandrà tancat del dilluns 31 de juliol al dissabte 26 d'agost, ambdós inclosos. L'Ateneu reobrirà les seves portes el dilluns 28 d'agost a punt per celebrar la Festa Major Petita de Rubí, la Festa Major de Sant Roc! [+]

Durant els mesos d'estiu molts serveis i equipaments municipals redueixen el seu horari d'atenció al públic, ja que l'afluència de ciutadans i ciutadanes que hi acudeixen també disminueix en aquest període. Pel que fa a l'Ateneu, l'equipament romandrà tancat des del dilluns 31 de juliol fins al dissabte 26 d'agost, ambdós inclosos. A partir del dilluns 28 d'agost i fins el divendres 1 de setembre, l'equipament obrirà amb horari reduït, els matins de 10 a 14 h, recuperant el seu horari habitual a partir del dilluns 4 de setembre.

L'Ateneu reobrirà les seves portes a punt per celebrar la Festa Major Petita de Rubí, la Festa Major de Sant Roc, així com a punt per presentar una nova programació d'activitats per als propers mesos de tardor. Des de l'equipament us volem desitjar un molt bon estiu, i us emplacem a retrobar-nos a partir del 28 d'agost i entomar una nova temporada farcida de propostes que continuïn contribuint a la pràctica social i cultural de Rubí!

L'Ateneu romandrà tancat del dilluns 31 de juliol al dissabte 26 d'agost, ambdós inclosos.